Ked som ho aj po 10 rokoch vo vztahu (a spolocnom byvani, samozrejme) oslovovala frajer, znamena to, ze sme boli stale na zaciatku vztahu? MEGA
Od kolkych mesiacov mam mojmu novemu frajerovi zacat hovorit priatel?
Keby som mal babu čo nemám tak by som doma hneď povedal že toto je moja baba čo ju najviac ľúbim. Ale veru ťažko si dnes nájsť takú babu v mojom veku lebo staršie to už je do šrotu a takú babu ja nechcem.
Takže ani hlasovať v tejto vašej ankete nemôžem lebo možnosť baba ste mi tu nedali.
@11monika11 Bože mňa by moja kopla do hlavy keby sa dozvie, že som o nej niekedy referoval ako o frajerke, ale to už sú dospelé vzťahy, to raz pochopíš až si vytrénuješ lýtka a stehná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Od kolkych mesiacov mam mojmu novemu frajerovi zacat hovorit priatel?
Takže ani hlasovať v tejto vašej ankete nemôžem lebo možnosť baba ste mi tu nedali.
@11monika11 Bože mňa by moja kopla do hlavy keby sa dozvie, že som o nej niekedy referoval ako o frajerke, ale to už sú dospelé vzťahy, to raz pochopíš až si vytrénuješ lýtka a stehná.
“tovariš”