doma/vonku piča,kokot,jebo,lemra,kurva... ale nie,normálne,mama a otec otcovi nevravím..hovorím mu apu..
a zasa moja spoluziacka hovori otcovi ze papa..akoze po francuzsky,nie ze papa akoze ahoj..
keď niečo chcem: Maminkááááá?Ocikóóó?
Keď mi niečo nedovolia: mama...oco
Keď ma nahnevajú a som s kamoškami: no...nadávky proste
Keď som len tak s kamoškami a nehnevám sa na nich tak: maminka a ocinko
alebo ich nespomínam
Inak kamoška volá oca foter matku fotrova a ´dalšia Mater a foter normálne stále
Mámíííí (univerzálne hlavne s detským poddtónom, hneď vie že som niečo stratila, že už musíme ísť, že ma nebaví tu stáť tridsať minút a baviť sa s jej kolegyňou, že došiel toaleťák... stačí jedno slovo a všetky krivdy sveta sa začnú naprávať )
všeobecne: mami, oci. Na verejnosti mama, oco Keď niečo potrebujem: maminka, ocinko môj zlatý; keď ma naserú tak opäť mama a oco ale so škaredým tónom v hlase
clovek ktory pred kamaratmi oslovy svojich rodicov nejak hanlivo myslim ze je to len ubohy pozer a ziadna osobnost wed co je na tom zle ked pred kamaratmi poviem na mamu maminka alebo na otca tata..? preco sa to vobec musi riesit ved su to jediny ludia ktory o nas vedia vsetko od malicka...no teda teraz uz mozno nie vsetko ale vzdy ked nam je zle mozme prist za mamou a ta nas nikdy neposle prec a ked nieco potrebujeme poradit alebo z niecim pomoct obratit sa na otca je to najrozumnejsie no nie..?
No môj oco ešte neprišiel na to,že už nemám 5 rokov a,že už ho nevolám tatinooooo ...a volám obidvoch normálne,že mama(mamčá a oc ...vonku tak isto a často o nich hovorím v 3.osobe aj keď sú blízko mňa oca to vie nenormálne vytočiť preto to robím
mamu volam ked som vonku bud mama abo mamina a doma ju oslovujem mami,mamina,maminka ale vacsinou pani domaca no a oca ked som vonku taq oco,fotricek a doma ocino tot vse...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale ked som nasrata tak sa s nou nebavím a pred kamaratmi ju oslovujem matka
a zasa moja spoluziacka hovori otcovi ze papa..akoze po francuzsky,nie ze papa akoze ahoj..
Keď mi niečo nedovolia: mama...oco
Keď ma nahnevajú a som s kamoškami: no...nadávky proste
Keď som len tak s kamoškami a nehnevám sa na nich tak: maminka a ocinko
alebo ich nespomínam
Inak kamoška volá oca foter matku fotrova a ´dalšia Mater a foter normálne stále
A zas ked o nich rozpravam tak hovorim: mama/mamka...oco/ocko...lol
iba matke davam krycie mena (furia, komedia, prisera, pritelkyne u domu hruzy, nepritel...)
a ked som nasrata, tak matka
a mamu?.. mami.. xD
inde : mama, oco, otec, foter
a otca volám foťo... ale no vlastne ho neoslovujem, keď som s ním
myslím, že to nie je nič zlé...
oci, ocko,ocino
vonku ak som : mama, oco
tata doma : tato, otec... vonku: foter, tato, otec