najradšej mám keď parkujem na strašne rozlahlom parkovisku ktoré je len z časti zaplnené ...obsahuje vždy dva protilahlé pásy na parkovanie tým pádom môžem vojsť do parkovacieho miesta priamo predom, prejsť cez tento prvy pas k tomu druhemu a zsataviť v tom druhom, tým pádom keď vychádzam iba nasštartujem a výdem zase priamo predom ... takéto krásne parkovania sú však iba nie kde, pri tescu a pri nákupných centrách a samozrejme človek musí mať šťastie aby neboli tie protichodné obsadené
aj ked sa snazim postupne nerobit to prave aby som sa naucila parkovat co najlepsie aj normalne.
snazim sa hlavne ucit zacuvavat, pri nakupnych centrach a tak to este nerobim, lebo tam chodi vela ludi. ale vecer ked pridem domov cuvam, niekedy este na velakrat ale niekedy uz na prvy
ale uplne najviac neznasam cumiacich ludi!!! proste idem parkovat, niekto ide okolo a normalne otvorene huby a cumia, tych by som najradsej zrazila. ked parkujem a ide niekto okolo alebo caka v aute za mnou som nervozna a vzdy radsej idem prec, pockam kym prejde, vratim sa a zaparkujem v klude.. vtedy ked tam nikto neni si trenujem pozdlzne a cuvanie
Tak najpohodlnejsie je asi v jednosmernom parkovisku predkom sikmo.
Pri kolmom státí radšej zacúvam, pri vychádzaní potom vidím na cestu a lepšie sa mi odhaduje, kde mám rohy zadku ako predku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akoze nezvyknem skrkat auta, ale parkovanie fakt nemusim
aj ked sa snazim postupne nerobit to prave aby som sa naucila parkovat co najlepsie aj normalne.
snazim sa hlavne ucit zacuvavat, pri nakupnych centrach a tak to este nerobim, lebo tam chodi vela ludi. ale vecer ked pridem domov cuvam, niekedy este na velakrat ale niekedy uz na prvy
ale uplne najviac neznasam cumiacich ludi!!! proste idem parkovat, niekto ide okolo a normalne otvorene huby a cumia, tych by som najradsej zrazila. ked parkujem a ide niekto okolo alebo caka v aute za mnou som nervozna a vzdy radsej idem prec, pockam kym prejde, vratim sa a zaparkujem v klude.. vtedy ked tam nikto neni si trenujem pozdlzne a cuvanie
Pri kolmom státí radšej zacúvam, pri vychádzaní potom vidím na cestu a lepšie sa mi odhaduje, kde mám rohy zadku ako predku