...no cítim že sme zastali na jednej úrovni..asi 2 mesiace...a dáko sa nie a nie posunúť dalej...povedal mi (nepriamo ako to chalani majú vo zvyku, ale dosť jasne) že sa mu páčim ...atd. ..bolo nejaké mám ťa rád/a... len podla mna je čas trocha sa pohnúť
... Neni o coom ...Proste s nim raz bud sama, chodte niekam na prechadzku a poriadne ho "vykus"
Mozes aj pokracovat, ved uz je kazdym dnom teplejsie vonku ...A teraz seriozne... Pritlac na hanblivca, ukaz mu, ze to chces posunut dalej, ze vies co chces.
Ak naho vyrukujes s peknym bozkom bude chciet dalsi ...Viem o com hovorim, tiez som bol za mladi hanblivy loptos...
Kym ma iniciativne zenske nepokazili a nenabili ma teraz uz prehnanou sebadoverou
Potom tu vycap ci sa podarilo.
Verim, ze sa podari a prejdete spolu na dalsiu metu...
(Na slimákov alebo v GTA to funguje. Keď strelíš za nich v prípade slimákov, vtedy sa pohnú a keď strelíš do nohy ľuďom v GTA, pokúsia sa utiecť. Ale budú srandovne padať.)
hah, každý chlap je v tomto iný, ale ja už neverím na žiadnu hanblivosť po troch šancách, ktoré som dala jednej osobe, už má smolu keď sa nevie vymáčknuť aj keď mu dám jasne najavo čo chcem vedieť.. alebo mu narovinu povedz o čo ti ide a je vybavené
och bože ...muži sa večne nemajú k činu na to som už prišla aa dlho otáľajú ale neboj sa ,hlavne ty sa jemu nepodlizuj ...ked to má prísť ,tak to príde ..ked ťa bude veľmi chcieť a veľmi sa mu budeš páčiť ,tak potom on to dá najavo ,neobávaj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ked je hanblivy no..
Mozes aj pokracovat, ved uz je kazdym dnom teplejsie vonku ...A teraz seriozne... Pritlac na hanblivca, ukaz mu, ze to chces posunut dalej, ze vies co chces.
Ak naho vyrukujes s peknym bozkom bude chciet dalsi ...Viem o com hovorim, tiez som bol za mladi hanblivy loptos...
Kym ma iniciativne zenske nepokazili a nenabili ma teraz uz prehnanou sebadoverou
Potom tu vycap ci sa podarilo.
Verim, ze sa podari a prejdete spolu na dalsiu metu...
Nech sa dari,
Nobile
každopádne SPÝTAJ SA JEHO, nie nás, čo s tým celým chce robiť a čo od toho čaká.
(Na slimákov alebo v GTA to funguje. Keď strelíš za nich v prípade slimákov, vtedy sa pohnú a keď strelíš do nohy ľuďom v GTA, pokúsia sa utiecť. Ale budú srandovne padať.)
Wake up people !