Máte nejaký zaručený "recept" na to ako zvýšiť sebavedomie sebe či kamarátovi/ke...nenarážam na to, vypestovať namyslenosť ale ako vytvoriť sebe či niekomu inému zdravé sebavedomie
napríklad mne ho doma tak vybudovávali , že keď som nejako pomohol tak ma pochválili a tak som sa vlastne aj všeličo naučil a mal som dobrý pocit dačo také myslíš? či tak trochu?
@taktrochu a prenes ten skok do života... j-ust j-ump ..... čiže ak budeš hlavu skláňať práve vtedy ju zdvihni :o -si uvedom čo si a maj každého v ....úcte drístam už
Ja som ho kedysi mala a dnes nie. Podľa mňa keď sa dá stratiť, tak sa dá aj nadobudnúť. Ale ako? Asi začni v seba veriť. Budeš si hovoriť pekné veci na svoju adresu, ktoré budú pravdivé.
Jednoducho si ver!... Nič na tom není... Povedz si je to ťažké, ale keď dám do toho všetko dostavia sa výsledky a ak aj nebudú najlepšie aspoň vieš, že si urobila preto všetko čo si mohla a budeš mať z toho dobrý pocit. Hlavne veci nesil. Iba si ver, ver sebe a nenechaj sa manipulovať ostatnými keď sa ti niečo nepáči x)
@uggla@taktrochu rada pre vás, mala som podobný problém, z vyského som padla dosť nízko....nabrať ho znova chce veľa práce na sebe: takže každý deň treba začať s úsmevom a akokoľvek hlúpe vám to bude pripadať, ráno vstante, vykonajte všetko, čo máte a cca 5 min. sa na seba usmievajte do zrkadla a robte rôzne úsmevné! ksichty! pomáha to, mám to overené, teraz už totiž vstávam a mimovoľne sa na svet usmievam a vualá: svet sa smeje na mňa vyhýbajte sa depresívnym ľuďom a ľuďom, čo na všetko pičujú, odoberá to energiu a zázrak, ktorý zaručene funguje je pozitívne myslenie! čo myslíš, to priťahuješ, takže si mysli, že si pekná a budú si to myslieť aj iní držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len ide o to, že mám kamarátky, ktoré si neveria ohľadom viacerých vecí napr. vzťahy atď. a podobne som na tom aj ja
Kompliment , pochvál ich
rodičov? no je pravda že asi mám nejakú tú výchovu
ďakujem
Prepáč , moja chyba
Označila som ťa, akože zdielam tvoj názor.. že tak isto to je/ bolo u mna
a to pod tým bolo už venované autorke
aha rozumiem, v pohode
naucit sa povedat sa "fuck you" celemu svetu
a ist si svoje, ved napokon, koho trapis. nikoho.
ked tak priatelov a ti ta predsa prijali ako si, a pred nimi niet co skryvat.