1.) kupit/pozicat usb dvd-rom + pozicat alebo stiahnut a napalit win ktory chces...
2.) to iste ako prva moznost ale s usb klucom + ak by si mal kupovat tak usb kluc vyuzijes viac len musis kupit aspon 8giga pretoze instalacka win7 ma okolo 4 giga a na 4 gigovy usb kluc sa to nezmesti...
@dee99@relieforsaddist , @erjedna , ale ten win mám. Len ho nemám na CD, ale to by bolo aj tak na hovno, len tie eee pc nemajú cd-rom, že? . niekde som čítal, že sa to nainštalovať z USB kľúča, len musím nejako, tam použili nejaké odborné slovo,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja ani nechapem ako niekto taketo otazky moze polozit, to rovno sa mohol spytat "ako si mam kupit jedlo bez penazi".. no ta ukradni ne
1.) kupit/pozicat usb dvd-rom + pozicat alebo stiahnut a napalit win ktory chces...
2.) to iste ako prva moznost ale s usb klucom + ak by si mal kupovat tak usb kluc vyuzijes viac len musis kupit aspon 8giga pretoze instalacka win7 ma okolo 4 giga a na 4 gigovy usb kluc sa to nezmesti...
» www.microsoft.com/en-us/download/...