Vela ludi tu napise hovadiny ale mam fakt vazny problem .. som chorobne leniva ..co mi sposobuje neprijemnosti zatial nastastie iba v skole .. neviem co sa so mnou stalo ..spohodlnela som ..a nemam nic co ma bavi ..nedokazem sa dokopat ani k tomu uceni
mysli pozitívne, stanov si ciele, vypracuj si plán (podrobný a každodenný), ako tie cele dosiahnuť a choď presne podľa toho plánu... zo začiatku to bude ťažké, ale keď získaš určité pracovné návyky, tak si vyhrala... a naučíš sa dosahovať akékoľvek ciele a život ťa začne viac baviť
aj pri všetkých snahách vrátane @1 sa to mne doteraz nepodarilo. Ale zatiaľ ma nič nemotivovalo (ani pozitívne ani negatívne) dostatočne k tomu, aby som to riešil... asi som veľmi lenivý, aby som to riešil.
@2 nerada si veci planujem lebo to potom nevychadza .. neviem ci je planovanie dobra cesta ..hmm a ja tu motivaciu nemam ..alebo nie taku vewlku aby som zo sebou nieco robila ...
@zajkousko no vidis, ale to je na danom cloveku, ci bude robit tie veci, co si vymenoval, a nie na nikom druhom.. clovek nemoze zmenit druheho cloveka, jedine seba
no o mna sa ludia ani nemusia zaujimat ja to nevyzadujem ..ja len ze to jednoducho nejde ..aj teraz napriklad ..som na internete a pritom by som mohla robit tolko uzitocnych veci ..ale neche sa mi ..je to hrozny pocit @interrupcio plany sa vzdy pokazia ..nie je dobre mat plany ..a @zajkousko dakujem .. uz vela krat som chcela sa zatat ..ale cim som na seba tvrdsia tym je to horsie
@orphanka on nehovori o planoch ako stretnutie s kamkou alebo ze vyhras volby, ale o cieloch a goloch, ktore si pred seba stanovis a ci to vyjde alebo nie bude zalezat len od teba, nie od nahody.
ked si napises na papier zoznam veci, ktore chces spravit, planujes si to. ak podla isteho denneho planu budes vediet fungovat, pomoze ti to aby si premohla svoju lenivost. len treba chciet, zatat paste, dat si facku a spravit to aj ked nechces. asi nechces pre seba makat lebo chces, ale pretoze to robis pre seba a pre to aby si sa potom mala dobre. vela stastia.
@nicolkaa no presne to som uz spravila a nie jeden krat ..nieco ako rozvrh hodin celeho dna ..a potom som si aj davala fajky ked mi to vyslo ..ale vydrzalo mi to tri tyzden a potom sa to znova vwsetko zrutilo .. ja uz neviem co mam robit ..asi som az moc slaba ...stale si hovori mze ak ma teraz po strednej zoberu na vysku vsetko bude ine ... a stale v to dufam a verim ze aj bude
@interrupcio napriklad tak ze vzdy ked si nieco naplaniujem ..cely tyzden ze budem robit to to a to ..toto nebudem robit ..a toto si urobim skor ako je moj deadline ..tak to nikdy nevyjde .. alebo napriklad mala som naplanovane veci so skolou ..a hovno z toho ..proste nic nic a nic ..je to v ........
"len hladam nieco od coho sa odrazim konecne ..viem ze je to iba na mne" nedava zmysel, vsak si protirecis.
no ja neviem, okrem "dufania a verenia" by malo prist aj snazenie sa ked chces so sebou nieco robit. necakat, ze ta niekto zachrani, proste byt silna sama pre seba.
n oano nieco od coho sa odrazim a ako a ci sa odrazim to uz je na mne ..nie je to protirecenie ...hladam nejaky zmysel zivota ..a ked ho najdem ..tak uz idem .. No asi idem prec a idem sa pustit do povinnosti ..to bude to najlepsie co mozem teraz spravit
@orphanka no asi sa do pici musis prekonat a ucit sa miesto toho ze tu pises forum, kde ti aj tak konsky kkt pomozu..sory za nadavky ale mam nervy jak kokot
@alysia mam denny diar, tam si napisem vsetko co kedy spravim a den riadim podla neho... diar je vlastne moj sef a co je velka vyhoda, dokazem si naplanovat hocico hocikedy, lebo ked sa niekoho spytas, ci by s tebou nemohol ist na kavu 4. júla, tak ti povie, ze nevie. Ja pozrem do diara a vidim, ze bud mam 4 jul este volny, alebo mam o piatej medzeru a s 99% istotou viem povedat, ze na tu kavu pojdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
potrebuješ priateľa, ktorý ťa prebudí zo sna a dá ti nový impulz do života...........filip
nikto z nas ti nepomoze,presne tak ako nikto z nas nic za teba nespravi...
bud sa rozkyvkas sama preto ze nebudes chciet skoncit ako looser alebo bude este v 30tke byvat u mamky...
Your Choice....
hm, veď to kde ho najsť, to keby sme vedeli....
trošku sa premôž, stači iba máličko, zajtra trošku viac a tak postupne...
ten ktorý ťa osloví sa možno zjaví už zajtra, všetkému nechaj voľny priebeh, nič nasilu nikdy nebolo dobré...
a potom sú aj horšie veci v osudoch ľudí, človek sa "musí" mnohokrát vedieť zmieriť s tým čo momentálne je....
všetko raz príde, hlavu hore..............filip
ale dá, treba len vnímať okolie a stať sa citlivejším, pokornejším a čoskoro si ťa niekto všimne.....filip
+ pre človeka s takmer žiadnou pamäťou
ked si napises na papier zoznam veci, ktore chces spravit, planujes si to. ak podla isteho denneho planu budes vediet fungovat, pomoze ti to aby si premohla svoju lenivost. len treba chciet, zatat paste, dat si facku a spravit to aj ked nechces. asi nechces pre seba makat lebo chces, ale pretoze to robis pre seba a pre to aby si sa potom mala dobre. vela stastia.
no ja neviem, okrem "dufania a verenia" by malo prist aj snazenie sa ked chces so sebou nieco robit. necakat, ze ta niekto zachrani, proste byt silna sama pre seba.