Ahojte, hrozne by som chcela škrečka, ale rodičia mi ho nechcú dovoliť, lebo že by som sa oň nevedela postarať a omrzelo by ma to a že sa škrečok dožíva krátko. Môj oco by možno súhlasil, ale čo mama? Ako ju presvedčiť?
V tom pripade ich strc do klietky a ukaz im, ze sa o skrecka postarat vies. Ale nie...ak mas 18, tak nevidim dovod, preco by ti ho nemali dovolit, si predsa dospely clovek. Skuste spisat zmluvu, ze v pripade, ak sa on nebudes starat tak ako sa ma, ho mozu vypustit na zahradu. A je po probleme.
máš vlastného psa, o ktorého sa staráš a rodičia ti nechcú dovoliť škrečka? :o okolo toho psa nikdy nemávate spory? lebo ak nie, za tým bude istotne niečo viac, ako len to že by si sa o škrečka nevedela postarať....teda ak nemáš menej ako 10 rokov
a k téme: napríklad ja som si si hlodavce nosila surovo domov. jednoducho som sadla na autobus, šla do zverochovu a doniesla si domov zo začiatku škrečka, neskôr morča, potom rybku a nakoniec mačku. už keď to bolo doma a pozrelo to peknými očkami na mamču tak to preč z domu neposlala
kks však ty každú chvílu zakladáš forum o škrečkoch... minule si ich chcela množiť potom si mala mať dve sestry a teraz ti zas nedovolia? to čo je máš schízu alebo čo ? ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ty 7?
a ty 21?
ja by som to hodil kocúrovi
BLOČEK OD ŠKREČKA SI ODLOŽ. (!)