Aloha takze skuste mi dat rady a napady..ukoncil sa moj 2 rocny vztah pred 3 mesiacmi ateraz ked by sa znova tito dvaja stretli ako by som mala dokazat ze uz som dospela a som zrela na vztah.kedze to bola pricina hlavna rozchoduziadne podvadzanie ani to
"ked by sa znova tito dvaja stretli"? ktori dvaja by sa stretli?
a neviem, ako to mas dokazat, ale proste ak si zrela, tak to je vidno (hoci pripustam, ze nie vzdy to moze mat dotycny moznost odhalit) a nemusis riesit, ako to dokazovat...a hlavne nie je prilis prejavom zrelosti, ze sa pytas takuto vec na birdzi...
a ak si nebola zrela pred 3 mesiacmi, tak nemyslim, ze teraz zrazu si
No neviem teda, nechcem nikomu krivdiť, ani nič podobné, ale za 3 mesiace si dozrela? Hmmm... no dobre teda, myslím si že tá druhá strana by si to všimla, či si dozrela respektíve nedozrela,my nevieme čo si robila...
Ak tej hatmatilke spravne rozumiem (co je v tuto pozdnu hodinu relativne) , tak vztah bol ukonceny tvojou chybou a chcela by si tomu chalanovi ukazat, ze si sa zmenila.
Necakaj, ze ti tu niekto bude pomahat s oblbovanim chalana.
Lekcia zrelosti:
Co urobi clovek, ktory nieco poserie ?
Uzna si chybu a pokusi sa ju napravit.
Co urobi clovek, ak zisti, ze chyba sa napravit neda ?
Necha to tak.
Co zrely clovek nerobi ?
Nestrategizuje a nevymysla plany ako uspokojit svoju malichernu tuzbu po niekom, koho si nezasluzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a neviem, ako to mas dokazat, ale proste ak si zrela, tak to je vidno (hoci pripustam, ze nie vzdy to moze mat dotycny moznost odhalit) a nemusis riesit, ako to dokazovat...a hlavne nie je prilis prejavom zrelosti, ze sa pytas takuto vec na birdzi...
a ak si nebola zrela pred 3 mesiacmi, tak nemyslim, ze teraz zrazu si
..kvak..
Necakaj, ze ti tu niekto bude pomahat s oblbovanim chalana.
Lekcia zrelosti:
Co urobi clovek, ktory nieco poserie ?
Uzna si chybu a pokusi sa ju napravit.
Co urobi clovek, ak zisti, ze chyba sa napravit neda ?
Necha to tak.
Co zrely clovek nerobi ?
Nestrategizuje a nevymysla plany ako uspokojit svoju malichernu tuzbu po niekom, koho si nezasluzi.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Zhrnutie:
Ak ti da sancu, tak ju neposer.
Ak ti ju neda, tak ti ju neda.
Nastastie pre teba casom to prejde a zamilujes sa znova.
A dostanes novu sancu svoj vztah neposrat.