Ako presvediť rodičov aby puštali svoje deti na party?
Mam VELKÝ problém. Kamoška ma pozvala na jej narodeninovú party. Moj oco mi nehce dovolť ostať dlšie na oslave ako do siemej. Olava sa začína o štrvrtej. Nechcem vyzerat ako malé decko, ktoré može byt vonku len do siedmej. Už aj tak mi to niektorý ľudia d
joj majlos vsak sa uz zlutuj , nie, nahodou celkom ti rozumiem misisko, hoci ja v tovojom veku na take narodeninyparties nechodila ani vlastnu som taku nemala, pche, to je utopia pre mna, a preto by si mala byt stastna, ze vooobec na daku party pojdes, hoci aj ked na pet minut, je to o tom, ze si musime vazit kazdu sancu, a nie chciet stale viac a viac, vsak este tolik toho prezijes, kasli na to, a zabavaj sa jak pride , to sa da aj bez piva, vina, majlos, ze? DDDDDDDD buhaha
Zippo: mas pravdu ide to aj bez piva a vina, treba mat velky poldecak a nalozene v Bongu alebo fajocke Potom ide setko ako ma Ale keby uz nic z toho nebolo tak aspon dve elektricke gitarky nech je sa na com blaznit P (Inak takto nejak vyzeraju moje narodeninove party, len je tam uuuplne vsetko PP)
mne staci ticha cajovna s klavírom alebo indickou hudbou, a ludia, ktorych mam rada velice, onedlho budem mat dvadsatdva a to je moje stastne zivotne cislo, tak terraz to bude jízda urcite, inak to nejde jej sa tesim, fajn
hmm alebo zabava po grecky, co mi brat rozpraval teraz ta to toji za to zazit, greci su greci a vzdy ostanu grekmi, a to je prarada, uz vim ,proč sa tam Pyco furt vracia
Aha tak prepac Misisko.... tak sa teda opravujem - JU No ja vacsinou slubim hory-doly, popripade zavola kamosova mama nech ma pustia... Hehe minuly tyzden mami troch kamosiek ma sli pytat... oplatilo sa, bola som do tretej
moja zlata,,,urcite mas malo rokou a rodicia sa o teba urcite boja,,,,,,,ale nechapem preco len do siedmej,,,,,,,,keby aspon do deviatej nic nepoviem....keby som ja mala prist domou o siedmej tak sa radsej odstrelim........tak skus ich neako presvedcit.....a dak im najavo ze si dost velka a vies na seba davat pozor......drzim ti palce paaaaaaaaaaa
tak skratka dojdi neskor...ye si sa yabavala si nedavala pozor na cas...potom ti nadaju alebo co ...ale ked to stalo zato tak ta nadavky ani zaracha nezabijú..
vies ja budem mat tento rok 18 a tiez mozem byt maximalne do 8 vonku a to ze kvoli tomu sa so mnou skoro nikto nebavi lebo ja uz ani moc von nechodim ved naco to radsej zostat doma a presne viem co prezivas a vies ty bud este rada ze mozes byt v 14 do pol 7 lebo ja som v tvojom veku mohla byt vonku do 6 a dakedy aj do 5.
fuha nezavidim vam ja mam tiez sice len 18 ale staci zavolat, ze zijem a mozem v podstate do kedy chcem.hlavne je aby o mne doma vedeli.
a tak myslim si, ze narodeninova party nie je nic take kde by si nemohzla byt dlhsie aj kde mas 14.ved povedz rodicom, ze ked sa o teba boja, ze im zavolas ale 2 krat aby vedeli,ze si v poriadku...ved vam tam dufam nejde aby ste sa uplne sepalili?nie?ale mozes byt fakt rada, ze ta tam vobec pustia lebo poznam aj take pripady(a to starsie od teba),ktore nepustia vobec
asi tak, bud rada, ze ta vobec pustia, i ked nejaku tu pol hodinu navyse za znamky by nebolo od veci vyzobrat... ale zas ani sa rozhadat s rodicmi. radsej teda bud ticho a setri si sily na neskorsie doby
a inak divoka party v 14? kazdy niekedy zacinal a hlavne nejak.
btw v 14 som musela byt doma o desiatej. a vydobit si po starsich surodencoch, aby som v 15 dosla domov o stvrtej rano nebolo nic lahke... ale asi by som sa kvoli tomu znova tolko nehadala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Zippo: mas pravdu ide to aj bez piva a vina, treba mat velky poldecak a nalozene v Bongu alebo fajocke Potom ide setko ako ma Ale keby uz nic z toho nebolo tak aspon dve elektricke gitarky nech je sa na com blaznit P (Inak takto nejak vyzeraju moje narodeninove party, len je tam uuuplne vsetko PP)
K veci: Ak sa dobre ucis, tak im naznac ze by ta mohli pustit na party dlsie.
Za tvoje dobre vikony v skole.
a tak myslim si, ze narodeninova party nie je nic take kde by si nemohzla byt dlhsie aj kde mas 14.ved povedz rodicom, ze ked sa o teba boja, ze im zavolas ale 2 krat aby vedeli,ze si v poriadku...ved vam tam dufam nejde aby ste sa uplne sepalili?nie?ale mozes byt fakt rada, ze ta tam vobec pustia lebo poznam aj take pripady(a to starsie od teba),ktore nepustia vobec
asi tak, bud rada, ze ta vobec pustia, i ked nejaku tu pol hodinu navyse za znamky by nebolo od veci vyzobrat... ale zas ani sa rozhadat s rodicmi. radsej teda bud ticho a setri si sily na neskorsie doby
a inak divoka party v 14? kazdy niekedy zacinal a hlavne nejak.
btw v 14 som musela byt doma o desiatej. a vydobit si po starsich surodencoch, aby som v 15 dosla domov o stvrtej rano nebolo nic lahke... ale asi by som sa kvoli tomu znova tolko nehadala