no ja zajtra letim 11 hodin do New Yorku takze sa mam naco tesit ale tak ja veccsinov polovicu letu prespim lebo to je hrozne dlhe a boli stoho sedenia aj hrozne zadok
A mimochodom za 11 hodín sa dá stihnúť spustu vecí - môžeš spoznať nových ľudí - môžeš kukať film - počúvať hudbu - čítať knihu - obzerať letušky (A) - jesť - otravovať spolucestujúcich - spievať si A neviem čo ešte - na spánok nie je dôvod
@ribo ak sa bavime o 11 hodinach v lietadle. Tak je dost jedno ci je to priamy let alebo nie tak ci tak to musi byt 11 hodin. Je jasne ze priamy let zo Slovenska do NY neexistuje.
ja mam strasne rada cestovanie lietadlom je to to najlepsie co moze byt a vzdy pozeram von oknom a nechce sa mi verit ze som tak vysoko No a ked ma to uz nebavi tak sa napchavam, ta rajcinova polievka co robia v lietadle je dobraaaa Hlavne cez turbulenciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A mimochodom za 11 hodín sa dá stihnúť spustu vecí - môžeš spoznať nových ľudí - môžeš kukať film - počúvať hudbu - čítať knihu - obzerať letušky (A) - jesť - otravovať spolucestujúcich - spievať si A neviem čo ešte - na spánok nie je dôvod
2) hudba, hudba a este raz hudba...ale si zozen plug-in sluchadla - nebudes pocut motory
3) vyspi sa, len neprespi pristavanie - ta potom budu este jeden den boliet usi nehorazne
Ja obycajne cely cas stresujem, som nervozna a sledujem cas kedy pristanem. Bojim sa lietat. Co uz
potom behala na záchod,sedela,kukala do uličky,oknom ... všeličo
osobne si myslim, ze tu lietaju tak "casto" ludia "dlhsie lety" , ze az
asi spravym aj ja anketu- ci mate radi dlhsie lety raketoplanom
premna je dlhsi let, napriklad let z europy do japonska. ale nie z frankfurtu do NY. to dlhsie trva cestu autobusom napriklad z Popradu do Prahy.