ja som šťastná že konečne som sa trocha vyspala práve inak robota.... a akorát dnes pôjdem pozreť dedka troška, prespať knemu oddýchnuť si trocha a cez víkend festival
chodím po slovensku, stanovat a tak .. pred týždnom som sa vrátil a teraz do jednej spím a potom chodím vonku ... po večeroch pozerám filmy a v piatok idem do kina ... ešte čo to porobím, pojdem na kupka, po Slovensku a na opekačky a ešte si dam jednu stanovačku pri domaši. A tak. - zatial som na pc lebo pršalo a nechce sa mi ist von.
boha jamam tak stale nieco porste ako dobre som niekedy aj doma a nic take nerobim lebo oddychujem ale inak vkuse tsale daka diskoteka opekačka alebo idme k vode alebo takto.. proste a brigada jeste..
nič moc za celé toto leto som sa stihla iba spáliť, bola som fakt čierna! ved prečo nezaspať tri hodinky na slnku.. a teraz blednem lebo som furt doma a nemám čo robiť, keby aspon bolo s kým ísť niekde tak som rada ale ked ono furt už každý niečo má na programe :/
cely tyzdenv praci, cez vikendy sa slope a mina vyplata a potom zase praca a tak dalej. ale v auguste idem s najlepsou kamoskou na dovolenku a potom nejaky dvojdnovy vylet bud do barcelony alebo do prahy alebo kam sa proste kupia letenky
Na dovolenku ideme až v nedelu Väčšinou s priatelom chodievam na výlety... napríklad do kina, do Senca na kúpalisko, alebo len tak ´na zmrzlinku ´ Von s kamarátkami.. inak mám asi najkrajšie leto, za posledných 5 rokov
Hm... prvý týždeň prázdnin bol nekonečný Potom nastúpil tábor, kde som nevedela, či je deń alebo noc poriadne a ten preletel bleskovou rýchlosťou 10 dní doma potom.... 4 som prespala, 3 prepracovala, 2 len tak prenudila a balila som sa a zajtra, ten 10-ty deň vnoci odchádzam do Talianska To bude týždenný teror s dvoma batoľatami (predstavte si cestu, sedíte na polke zadku, z každej strany ubľačané batoľa, hrozné teplo... des No a potom prídem domov, akurát čo vybalím a pobalím a idem do Chorvátska s maminou, kde to snáď nejak prežijem už A potom do PP na pár dní a posledný týždeň prežiť v duchu práce, nákupov a pokoja, posledná rozlúčky s bývalou spolužiačkou, ktorú zase nebudem poriadne výdať a bude mi neskutočne chýbať, návšteva aspoň jednej babky (tú druhú na nešťastie nestíham, čiže ďalšie prázdniny zajednané), vybavovačky preukážok, opekačky a podobných ch*jovín a potom konečne september a stredná Asi najkrajšie prázdniny života
Keď boli tie horúčavy, tak som bola viackrát pri jazere (aj som sa stihla pekne opáliť), keď bolo stretnutie na ktoré chodievam, tak som šla, prvý krát som bola na Inline Bratislava pri Auparku (skončila som s rozbitým kolenom) - hneď nato víkend na chate v Tlmačoch (grilovanie - oddych, pomoc vo viniči...), 2x som bola na víkend u priateľa, v nedeľu som bola v Kaplnej.
Minulý týždeň som bola ešte nakupovať v meste, po iné dni oddychujem doma, sv. omše a tak...
no čo prežívam teraz chodím na letné kiná večer, pojdem omrknúť aj ten kinematograf do žiliny, grilujem, guľašujem, chodim von, čítam knihy, robím náramky, spím,pijem, žúrujem chceme ísť stanovať, pojdem do čiech, potom na vylet ku kamaratovi, koncerty nejake budu v auguste, myslim ze tri take klasicke leto
Prázdniny začali fajn, 3 dni u nás doma boli spolužiaci/spolužiačky.. prvý večer babská jazda a druhý večer stanovačka/grilovačka/bazénovačka potom sme išli na dovolenku na 10 dní, keď sme sa vrátili 2 dni chata s kamarátmi a teraz sa venujem frajerovi a kamarátkam a idem na fest.. v auguste ma čaká ešte druhá dovolenka a plánujem sa trošku venovať angličtine a uvidím inak tieto prázdniny sú zatial skvelé
Prosím, vysvetlite mi ako sa môžete cez prázdniny nudiť? Veď na ne čakáte 10 mesiacov! Ja sa mám dokonalo, turistika, jazero, plávanie, kamoši dokonca sa po dlhom čase aj na dovolenku našetrilo Dokonalosť
Na zaciatku leta sme boli s holkami v Spanielsku, teraz som prisla na Slovensko za rodinkou, a s mamkou sa chystame na dovolenku do Turecka. Trochu relaxu, takze sa uz velmi tesim.
Dovolenka nebola a asi ani nebude, ak nevyhrám to loto konečne Ale ináč denno-denne robota, festivaly, rôzne akcie, kiná, divadlá, prechádzky, večere, všetko možné...
A hlavne si myslím, že tá najkrajšia časť leta je stále predomnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
stihla som si nakúpiť do školy oblečenie, veci...
asi dokopy 20 hodín som strávila nad knihou španielčiny
chodím vonku
boli sme na pár výletoch
v maďarsku
máme ísť do Grécka, ale asi nič z toho ako pozerám na hádku mojich rodičov...
s ufonkom (jednou hrou) mám prácu ktorá trvá denne aj hodinu
spím doobeda
moje kamarátky a tak po mne furt dačo chcú....
pozerám filmy, čítam a tak...
nejako to už prežívam
inak mam krasne leto
Minulý týždeň som bola ešte nakupovať v meste, po iné dni oddychujem doma, sv. omše a tak...
pracujem, festivalujem, jem, spím, prechádzkujem a nenudím sa
Dovolenka nebola a asi ani nebude, ak nevyhrám to loto konečne Ale ináč denno-denne robota, festivaly, rôzne akcie, kiná, divadlá, prechádzky, večere, všetko možné...
A hlavne si myslím, že tá najkrajšia časť leta je stále predomnou
no dúfam, že natrafíme