Furt len jesť... a samé vysokokalorické žrádla napr. hranolky, hamburger, pizza a furt len jedz a jedz a jedz a nerob nič iné, len jedz a seď za compom ešte a neopováž sa športovať
radsi byt chudy a zdravy jak tazke prasa kere sa ani nepohne...ten macdonald osobne zamietam!!!ale ja mam tiez geneticy problem...ked budes starsia samo to pride..pretoze po takej 20ke sa meni metabolizmus...
aj mne by sa zišlo trochu pribrať no neako to nejde, a teraz cez leto sa mi podarilo schudnúť 2kg a keď sa to tak vezme, za mesiac až dva mesiace priberem kilo wáá
vyskusaj b komplex, ja som mala bezlepkovy bezlaktozovy a obsahuje vsetky becka,Tiamín (B1), riboflavín (B2), niacín (B3), kyselinu pantoténovú (B5), pyridoxín (B6) , kyselinu listovú (B9) a kobalamín (B12), mam ho z vitarian.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ako pribrat:
jest jest jest, necvicit a nic take ze zjem ranajky obed veceru
musis jest casto a vela
Problem je ale este ze kazdy je iny a na kazdeho platia ine pravidla, skus trocha skusat, a zistis sama co ti bude viac vyhovovat.
ked budes starsia sa ti moze zase stat, ze zacnes z nicoho nic priberat, a potom budes chciet zase chudnut.