ak budeš jesť pravidelne kvalitné domáce jedlá, obvykle plné kalórií, jesť neprestaneš keď budeš najedený ale až keď bude prázdny tanier a budeš sedieť celý deň za pc alebo televízorom, tak ti garantujem + kilogramy
na túto problematiku som ja odborník .......no tak čo Ti poradiť.....jedz veľa praženého, veľa mastných jedál, veľa chipsov, nepravidelná strava, veĺa sa najedz na večer.....účinok zaručený
osvedceny sposob je o 10 vecer, alebo niekedy pred spanim zozrat 2 opekane klobasy s polkou chleba a s nejakym tym litrom piva...po 3 tyzdnoch budes spokojna..mozno aj skor, ak k tomu pridas este nejake cokoladky
@fluptak z toho skonci tak maximalne s vysokym cholesterolom
na to, aby clovek pribral potrebuje jest zdravo, ale veci z ktorych sa pribera..vezmi si sumo zapasnikov, ktori sa sice stravuju kvalitymi surovinami ale priberaju
@memories1 určite nejedz veľa čipsov, mastného a pod. to je tá najväčšia blbosť, jediné, čo z toho budeš mať je vysoký cholesterol veľa chudých má problémy kvôli strave s cholesterolom nemajú ho zvýšeny iba ,,tučkovia,, práveže skús jesť pravidelne, pestrú stravu, ničomu sa nevyhýbaj, ako mäso tak ovocie a zelenina...skús sem tam pomedzi ovsené vločky s mliekom - je to humus ale s trochou granka to ide hlavne nepchaj do seba len mastné veci, ak z nich aj briberieš tak bude na tebe jedine tak ovísať sadielko, a to asi nechceš
@memories1 ak to máš dedičné tak ti nepomôže nič (ako mne) skúšali na mne aj B12 injekcie, pnagamínu som mohla zjesť aj za kilá, jem takmer stále dosť veľké porcie a stále nič. Porobili mi hocijaké vyšetrenia - všetko ok len strašne rýchly metabolizmus
predpokladam, ze si najskor chlapec, a ked mas 18 tak kasli na to, mozno mas rychly metabolizmus alebo si ektomorf, priberies casom, este sa vyvijas, urcite cvic doma nejake cviky a jedz kvalitnu stravu a neprezieraj sa slanymi alebo sladkymi jedlami, pretoze mozno najskor ani nic nepriberies ale k tomu si pokazis zuby a kto vie co este, jednoducho zatial jedz normalne a cvic, casom kazdy chlap pribral
akurát dnes som si bola od doktorky predpísať tabletky na pribratie, ja som samozrejme najsamprv skúšala osvedčenú vec a to PAPAŤ! ale bolo mi večšinu času akurát na blití ...... takže teraz užívam Peritol
inak este ma napadlo, skus si v lekarni zakupit vitamin D, za prve nie je zle ho brat na kosti, zuby a posilni sa stavba kosti a vela ludi potvrdilo, ze z neho nechcene pribrali
@poppyseed tak ti poviem, dala som si ho asi pred hodinou a odvtedy som zožrala všetko čo som zbadala a to som posledné dni jedlo ani videť nemohla, lebo mi bolo na blití .... takže spokojnosť velká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ŽER omg.
to je ale riešenie, keď nepriberieš s poriadneho jedla
mne vzdy islo lahko pribrat, tak ako aj lahko schudnut
na to, aby clovek pribral potrebuje jest zdravo, ale veci z ktorych sa pribera..vezmi si sumo zapasnikov, ktori sa sice stravuju kvalitymi surovinami ale priberaju
@memories1
@nobile ! KONEČNE!! a ako oslavu svojej chuti do jedla som sa rozhodla zežrať 3 hotdogy a 4 mars tyčinky !