Asi máš zrýchlený metabolizmus, ale pochybujem, že až tak, ako mám a takže musíš zvýšiť prijem potravín, napr na raňajky si daj tresku so 4 rožkami, na desiatu nejaké rožky a 3-bitku alebo kit-kat, na obed polievku s chlebom (kľudne aj 2-3 taniere) potom 2. jedlo - najlepšie nejaká bravčovina s knedľou (kľudne aj 2 taniere) potom po obede nejaká sladkosť (poprípadne koláč), potom praženica, párky, krupicová kaša, croisňant a tak podobne podľa chuti až do večera
takže... pravdepodobne si ektomorf, čo znamená že si chudý a vysoký kostnatý... aj ja som ektomorf a viem čo to o naberaní... za 1 rok som pribral zo 67 na 77 kg a je to vidieť.... môj recept je takýto: cvič ! môžeš žrať hocičo, ale nepriberieš, pretože ektomorfovia si nevedia ukladať tuk ... nemusíš zrovna cvičiť objemovku, ale taká hrazda, kliky a drepy s rôznymi variáciami ti budú stačiť netreba chodiť ani do posilky, všetko sa dá aj doma.... žiadne sypačky a gainery... len pekne jesť všetko čo príde pod ruku.... dôležitá je aj pravidelnosť.... snaž sa byť stále sýty, pretože potom keď si hladný, chudneš zo svalov, pretože nemáš podkožné zásoby ...
Pokiaľ si ochotný venovať tomu čas, peniaze a energiu áno, mám spôsob...nájdi si na nete tréningový plán(objem), cvič podla inštrukcií alebo si daj poradiť od kamarátov, známych al. profesionálov, samozrejme cvičiť môžeš aj doma alebo workout von...bod 2: strava, jesť musíš každé 2-3 hodiny, tiež na internete existuje mnoho jedálníčkov a bod 3: suplementy, určite ti neublíži dobrý srvátkový proteín, niekde som čítal že najúčinnejší spôsob je kreatín (6týždnový cyklus) a potom proteín...bol som prof. športovec a kvôli chorobe som schudol na 62kg, mám 183cm a skončil som nútene so športom...chcel som pribrať, mám proteín, pravidelnú stravu, cvičím doma a mám 75 good luck všetko sa dá keď sa chce
omg dokedy
cvicit a jest kvalitne potraviny
tu na Slovensku na to strasne nadavam, ze tu sa z troch krajcov chleba ja sice najem, ale moje telo nie. nechapem, ako sa niekto moze stazovat, ze pribera, ked tu nema z coho... kopec hmoty a minimum kalorii
hlavne papaj vela kvalitneho maska, strukovin a zeleninky
@MadHatter ja som pribral z asi 64 kíl na 83 v priebehu 7 mesiacov. napchával som sa hlavne hovädzinou, gulášom segedínom a strukovinami+ k tomu zjem denne cca kilo jabĺk nejaké pukance, sladkosti a čipsy
@michallubusky tak tak ako píše....nevieme ukladat tuk aj ked budeš jest celý den ....proste ked necvičím furt chudnem a ked cvičím tak rýchlo priberiem ....jak u kokotov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Bohužiaľ.
cvicit a jest kvalitne potraviny
tu na Slovensku na to strasne nadavam, ze tu sa z troch krajcov chleba ja sice najem, ale moje telo nie. nechapem, ako sa niekto moze stazovat, ze pribera, ked tu nema z coho... kopec hmoty a minimum kalorii
hlavne papaj vela kvalitneho maska, strukovin a zeleninky