Mám primitívnu otázku lenže ja som antitalent na PC a na Birdzi som ešte aj len pár dní Tak ako mám dať fotku do BLOGU? Teda nemusí to byť blog ale ja potrebujem blog Chápem že mi vynadáte ale sorry, fakt to neviem. Urobil som takú kktinu že som sko
@romanzkrajinyx pane bože je to len nick Určite som rozmýšľal nad tým či som PC zdatný keď si dávam taký nick A za to že nie som na počítače neznamená že nie som dobrý v niečom inom
Nič ti neponúkam neboj sa Len že tam idem Že mám vzťah k Ružomberku
Na Google Chrome-neviem či aj inde je (už staré ale dajme tomu že) nové zobrazovanie obrázkov a tam sa ti nezobrazí ani to že v plnej veľkosti,jednoducho klikneš a nahodí sa ti obrázok a za ním je stránka z ktorej ten obrázok je Mimochodom-už som na to došiel Dal som si zobraziť obrázok v novej karte a tam mi to dalo jpg. Takže ďík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
v komentoch to je
@8das 1.Das do gooole napr. chumaj
2.Kliknes na obrazok
3.Klikni zobrazit v plnej velkosti
4.Hore mas adresu
Na Google Chrome-neviem či aj inde je (už staré ale dajme tomu že) nové zobrazovanie obrázkov a tam sa ti nezobrazí ani to že v plnej veľkosti,jednoducho klikneš a nahodí sa ti obrázok a za ním je stránka z ktorej ten obrázok je Mimochodom-už som na to došiel Dal som si zobraziť obrázok v novej karte a tam mi to dalo jpg. Takže ďík