nechci aby chalan ziarlil...ja som mala krasny polrocny vztah...a nikdy ma nenapadlo aby chalan ziarlil..to je uplna picovina..on zacal sam od seba na mojho najlepsieho kamosa a to len preto doma krizu a obcas ma zavolal von bo sa potreboval s nekym povypravat...tym to zacalo...a potom sa to hnusne stupnovalo az som to nevydrzala a rozisla som sa snim...odvtey neznasnam ziarlivost
jedna z pekných kravín, aké sa dajú vo vzťahu spraviť a vedia ublížiť tomu druhému. Mne sa to stalo zhodou náhod práve teraz pred pár minútami, prišla mu smska od "Tánička"(čo je jeho ex)a skrátka no nervá... a on že neboj nič,, to som si mamu tak uložil, a nešlo mi to do hlavy, a potom mi ukázal že kebyže si náhodou čítam jeho sms, nájdem tam smsku od Táničky s textom "Včera bolo super!Pa Tana" a to ma neskutočne, ale neskutočne nasralo... on to možno ani tak zle nemyslel, vlastne bol len zvedavý na reakciu, ala som výhodu že už som vedela, čo je vo veci a nenatrafila na to len tak.
Lenže ja na ňu doteraz mierne žiarlim a on to vie... síce tvrdí, že nie je dôvod.
Ale bolelo to, sekundu, ale bolelo.
Nerob mu to. Môžeš tým kadečo pokaziť.
myslim ze nase pohlavie je silne alergicke na taketo manipulacne metody obzvlast ak ich praktizuju nase baby.... podla mna to proste nerob naco ti to bude
haaah...mno tak toto som chcela aj ja...a nakoniec sa mi to podarilo úplne náhodou...môj chaln je totiž o niečo mladší odo mňa....a ja som sa často bavila so staršími chalnmi.....šteklili sme sa, pýtala som si od nich pusu na líce....a vtedy začal žiarliť....potešilo ma to trochu, lebo mi tvrdil, že vôbec nežiarli, ale odvtedy si dávam pozor aby som mu nedala zbytočne dôvod žiarliť....
Nevsimaj si ho a uplne ignoruj ho.Ak ta ma rad,tak si vsimnes,ze ho to zerie a ak nie,tak na neho kasli,si mu ukradnuta.Takych je aj bolo aj bude,ci ako
a preco by mal na svoju frajerku ziarlit.... sak jej veri , ze ho nebude podvadzat.... naco by ju kontroloval.... ved nebudte smiesny... hehehe... sak , ked ho chce podviest tak ho podvedie... aj ked by jej cital smsky a e-maily kazdy den a aj ked by kontroloval kazdeho jej kamarata....
ked budes behat naha po meste tak to by ho mohlo nasrat.. Samozrejme ak nemas nadmerny pocet chlpov a okoloiduci si nebudu mysliet ze mas svetrovu kolekciu - to by nemalo efekt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na co je to preboha dobre, mas tuzbu ukazovat sa ???
Ale nepokúšaj sa o to, môže to dopadnúť zle.
Lenže ja na ňu doteraz mierne žiarlim a on to vie... síce tvrdí, že nie je dôvod.
Ale bolelo to, sekundu, ale bolelo.
Nerob mu to. Môžeš tým kadečo pokaziť.
ale vážne je to blbá vec... mne keby dievča len naznačilo správaním aby som mal dôvod žiarliť, tak si to veelmi posere všetko...