pribrat je ovela tazsie ako schudnut...no mal by si jest casto asi 5krat denne sa ma ak dobre viem ,netreba velke mnozstvo alebo mastne jedla to nepomaha.a mojej sestre lekar raz poradil vlašske orechy s medom, no neviem mozes to skusit
Uf, tak.. normálne .. Opereš viac vecí, ale na viac várok. A sem-tam sa Ti nejaká zatúla, tak ju potom musíš priprať. Ale najlepšie v rukách, odporúčam asi, pretože zapínať pračku kvoli páru ponožiek je neekologické aj neekonomické ..
@pagastorm urcite tymi sypackami myslis doplnky.....
surove vajicka maju velmi zlu vstrebatelnost oproti tepelne upravenym a zbytocne clovek riskuje, ze dostanes salmonelu.
chod na nejake forum, ktore sa tym zaobera a tam si poprecitavaj, pripadne sa spytaj. Tu bude vacsina komentov uplne nanic alebo dost chybne, nic v zlom
musis do seba pchat veela veeela sladkeho a kedze mas rychly metabolizmus tak aj menej pit(tekutiny,pol hodku pred a po jedle vobec) lebo to zrychluje metabolizmus
pribrať je fakt ťažšie ako schudnúť, choď ku doktorovi, poraď sa a on ťa pošle na odborné vyšetrenia.....určite zistia čo ti je, keď nemôžeš pribrať.......nemal by si to odkladať, ide ti v tomto prípade o zdravie a veda je už na takej úrovni, že ti pomôžu, treba len chcieť..........a nie ako píšu hore, žrať a pod................filip
jedenim nepriberes, ak teda tvoj ciel nie je mat velky bachor, ak chces pribrat na ramenach, hrudniku, rukach tak zacni cvicit 2x do tyzdna niekde u vas v posilovni ak mate pobliz.
Najvacsi odbornici, ze pribrat je ovela tazsie ako schudnut...na to vam len poviem, ze je to samozrejme u kazdeho individualne. Nenapisal si nic o tom co chces pribrat, ak ti nevadi ani tuk, da sa kludne pribrat aj 5kg/mesiac aj viac. Zvys potraviny s vyssim mnozstvom sacharidov. A dolezite je poriadne si roztiahnut zaludok....ono to nieje prijemne, ale potom budes jest sam, budes chytat krce od hladu neboj sa
@ba55tripper Som z KE, takze pre teba asi dedina. Tiez mam rychly metabolizmus a myslel som si niekedy, ze neviem pribrat...ale kazdy vie pribrat je to o pomere prijatej energie a vydanej energie
Musíš začať s drastickou diétou: pivo, žiadny pohyb, čo najviac mastného a sladké len ako príloha ku slanému.....do toho si skús pozreť TV tak 12h/denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
žer!
prijemny sposob
daj si tvaroh, taky hrudkovity, rozmiešaj so surovym vajičkom a vanilkovym cukrom a je to aj chuťovo celkom fajn (vhodne do palaciniek)
ak chceš viac veci ohladne pribrania, napiš mi ts, moc sa mi teraz rozpisovať nechce
a chcem mať aj ja problém s pribratím...ale bohužial väčšina má opačný
nuz treba zmenit jedalny listok a zvyknut si na pravidelnu stravu...
inak google vypluje tolko informacii ked pohladas...
odporucam pozriet fora a stranky venujuce sa sportu a posilovaniu, kde najdes kopec dobrych rad...
ono len tak zacat tlacit do seba hocico a vo velkych mnozstvach ma negativne ucinky na organizmus...
vsade najdes ale to hlavne, ze budes viac konzumovat cestoviny, zeleninu, ryzu, kuracie maso, hovadzie...
surove vajicka maju velmi zlu vstrebatelnost oproti tepelne upravenym a zbytocne clovek riskuje, ze dostanes salmonelu.
chod na nejake forum, ktore sa tym zaobera a tam si poprecitavaj, pripadne sa spytaj. Tu bude vacsina komentov uplne nanic alebo dost chybne, nic v zlom
Vela a casto Takze tu to mas
kazdy den aspon 3 piva, ranajkuj na obed a na veceru o 11 si daj aspon 3 chleby so smalcom
za 3 mesiace zarucene minimalne 5 kil hore