a aj tak som zabudla na chemex a tú vec kde sa stláča pumpička, naleje sa horúca voda, prevráti, stlačí a tečie espresso, a napoletanu ktorú som tiež v živote nevidela, ale možno je tu niekto kto ju miluje
@leginacka a odkial máš kopi luwak?? ja som ju zohnala jedinýkrát aj to po veľmi dlhej dobe v jednej maličkej kaviarni, len jednu šálku, a odvtedy ju už nemajú..
ale robil som si latte na stroji, ktory dokazal sam vytvorit take jednoduche obrazky na povrchu ako srdiecko a podobne a este vedel vytvarat vrstvy ktore bolo vidno v sklenenych poharoch.
-
A este som bol na prezentacii novej cnc autogen-plazmovej zvaracej stolice
nepijem síce kávu ale práve dnes som si dala jednu zalievanú ale dala som si do nej aj kakaový prášok (podiel kakaa 12 percent čiže skôr len akýsi prach s kakaovou príchuťou) a nebolo to zlé
Stále si ale nie som istá či je zo zdravotného hľadiska dobré začať s pravidelným pitím kávy. Najskôr si musím zistiť či má viac pozitívnych ako negatívnych účinkov.
@h8u mne ju vozí jeden z otcových obchodných partnerov
ale nedávno dakto mi dakto spomínal, že na kafe.cz alebo sk? by mali mať znova originál, len preboha nekupuje tie darčekové balenia po 50g čo ponúkajú niektoré e-shopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale inac mi je to maximalne jedno, som rad ze rozoznam kavu od kakaa
on nema normalne fotku kde sa usmieva, a pritom je taky zlaty ked sa smeje
-
A este som bol na prezentacii novej cnc autogen-plazmovej zvaracej stolice
doma mame pakovy presso stroj a kazdy den na nom ficim, bez toho si uz neviem predstavit zivot...
ale podla mna toto je velmi profi anketa na birdz osadenstvo
Stále si ale nie som istá či je zo zdravotného hľadiska dobré začať s pravidelným pitím kávy. Najskôr si musím zistiť či má viac pozitívnych ako negatívnych účinkov.
ale nedávno dakto mi dakto spomínal, že na kafe.cz alebo sk? by mali mať znova originál, len preboha nekupuje tie darčekové balenia po 50g čo ponúkajú niektoré e-shopy