Predstav si človeka ako som ja....netalentovaný čávo, bez zmyslu pre humor, bez lásky, bez peňazí, neobľúbený....hrajúci sa na birdzi...si na tom vôbec horšie? Nie....tak mlč píííčo...
ja som na to celých dvadsať rokov neprišla...viem robiť dobré sendviče, to áno...super, investovala som do foťáku a zistila som, že fotiť vôbec neviem, okrem makro kvietočkov, kúpila som si farbičky, neviem ani kde sa podeli...v športe vynikám akurát tak vo vrhaní tieňov na ihrisku, pass, seriem na to proste
@dikobrazzzz ja v kreslení okrem anime postáv neviem nakresliť nič.. aj to že tie postavy kreslím len ako stoja (neviem ich dať do nijakej činnosti).. a športy ma bavia ale (tie loptové) ma nebavia tak aby som sa im venoval nejak viac proste neviem ani za boha prísť na niečo čo by ma bavilo.. ani PC hry mi nikdy nevydržia viac ako 2 mesiace + ešte som v živote neprešiel žiadnu hru celú proste zatiaľ som normalne z toho v prdeli že nič mi moc nejde a nič ma nebaví natoľko aby som sa v tom snažil zlepšiť
@spiralfaust presne...ja viem nakresliť zasa stromy maximálne tak, aj to vyzerajú všetky na jedno kopyto, počítačové hry..stiahla som si Simsa, nie, na intráku týždeň som to drtila (síce raz do pol štvrtej rána s krvavými očami) po týždni ma to už nebavilo ,odinšalovala som taktiež som nikdy nič neprešla, ani Need for Speed, ani Return to castle Wolfenstein, i keď strielačky mi idú ten šport, k tomu som sa už vyjadrila, to je najväčšia absurdita môjho života...celé zle. No aj tak nezúfam, dala som si predsavziatie, že do tridsiatky si aspoň nájdem nejaké produktívne hobby (som voči sebe objektívna, preto také časové rozmedzie)
inak aj ja nad tým často rozmýšľam, jediné, čo nepoznám osobne človeka, čo to dokáže, je to, že kade idem po tráve, tade nachádzam štvorlístky, akože kuknem na trávu a vidím aj 2 naraz dakedy , ale žeby to bolo nejak užitočné , ale inak mi nič nenapadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo sa snažiť a nikdy nevzdávať. Koľko existuje ľudí bez nejakého zvláštneho talentu a kde sú teraz...
Talent ti da len naskok pred zvyskom, ale nie nejaky extremny.