no, ja som pocul, ze je dobre rano nic nejest, len si dat cisty vyvar. Iba vyvar bez zeleniny, ci cestoviny. Ked neni vyvar, tak len zaliat bujon s vodou. A hlavne je NEPIT ziadne mineralky!
tak asi tak ze vstat,vypit co najviac tekutin najlepsie dzusu,najesť aaa ist zasa spat po zobudeni opat zopakovat soboty preto sice nestoja za nic...ale ten piatok za to stoji
no ja mam zaruceny recept: pred tym nez vobec idete pit,si treba trosku pohulit alebo aj pred spanim trosku pohulit a rano ziadna opica zarucene,len budete trosku gumenny
mineralka neje dobra. je DOLEZITE pit vela tekutin, ale nie mineralku. neviem preco, nesom chemik ani nic take, ale ze to neje dobre na zaludok. Radsej si uvarit caj (niekolko litrov podla potreby). A samozrejme ten vyvar.
kazdopadne nepit kavu a ani nealko s bublinkami...kavu preto,ze este viac dehydruje a mineralky a spol. preto,ze nemusia robit dobre na zaludok...ale hlavne uz ked clovek pije,nemal by brzdit nicim,co ma bublinky,bo to mu otvori viac cievy,alkohol bude lepsie prudit a cloveku to viac udrie do hlavy a opicka bude rano vacsia....rano este skuste mlieko,to rozpusta alkohol...a dat si vitamin C
Jednoznacne naj na opicu je drbnut do seba ibalgin a nevyhybat sa polievke a mineralkam. Ten ibalgin to je fakt na nezaplatenie odporucam z vlastnej skusenosti
najlepsie na opicu vraj riadnu davnku vitaminu C... ak aj nejaku sumivu tabletku s extra obsahom vitaminu c... dalej spravit si caj a dat tam poriadne citronu a zjest rano take dva pomarance... nejest nic tazke... a uz vobec nepit mineralku... radsej cistu vodu... dzus... alebo vodu so sirupom... a ani mlieko moc neodporucam... a tiez nic mastne, ziadnu slaninu, klobasu ani nic... na ranajky suchy chleba s kolieckom sunky... potom ruzoveho priatela (ibalgin) a tak na pol hodku az hodku este pospat a zobudis sa cesrstvy jak rybicka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Skúsim hádať: motorová píla?
A teraz vážne: nálev z kyslých uhoriek
ale mne pomaha najest sa poriadne...aj ked opicu casto nemavam...ja sa skoro vzdy zobudim okolo 4 vyspata a plna energie...
tiez pravda, pite kvalitny chlast a opica nebude..dobrej vodky stiahnete flasu a rano ste cerstvy
ja sa mam uzasne, ja okrem suchoot nemam nic ziadne bolehlavy ani bolebruchy a som na seba hrdy
Ale s tymi tekutinami mate pravdu
v noci sa na suchoty nebudim a rano vstavam svieza
ODSKUSANE!!!
inak najväčšiu pravdu má hypotoporroxor... D
ráno veľa minerálky (doplní vychcane minerály a vodu), pre energiu jesť jednoduché cukry (trochu medu), nejesť nič ťažké
sústavné vylihovanie len oddiaľuje koniec opice
treba sa prejsť, zapnúť metabolizmus
ale ja uz sama nepijem, takze tieto zazitky su uz mimo mna
taak mne asi pomaha dobry spanok...ked sa neda tak sa navodi..ale vzdy pomoze
prevencia:
-nechlastať...199% funguje
-poriadne sa najesť pred záťahom. naj. sú mastné jedlá,lebo alkohol sa rozpúšťa v tukoch pokial viem
-nepiť riťolepné chlasty (čerešňa, malina.....)
-nepiť tesco chlasty za 90sk. keď už lacné tak vodku, v tej je vždy najmenej esencií.
-piť borovičku, ráno sa zobudíte ako srnka v lese a od vône ihličia budete hneď svieži
-nebrzdiť alkohol naj. vôbec.
-čím bledšie, tým lepšie(chlasty)
to bola prevencia. ja som sa možno 2 krát za život zobudil s opicou... a to pri nedodržaní viacerých prevenčných podmienok
náprava škôd:
-spať
-spať
-spať
-spať
-ak nepomáha predošlí bod ta spať
ako naozaj nepomáha tak
-postaviť sa s postele, poriadne sa napiť, najesť sa napr. ovsené vločky
-byť aktívny. naj je ísť robiť niečo ozaj ťažké. napr. kopať kanále alebo niečo (odskúšané)
-nepripomínať si to, že máte opicu
-dať si pivečko desinku...
» www.cool-mania.eu/tabletky-lifeli...
ZARUČENE FUNGUJE
www.okacko.sk