vzdy som bola len s rodicmi..
ale vobec by mi nevadilo ist s nejakym soulmejtom do bungalova do chorvatska a pozerat sa na zapad slnka a prechadzat sa po nociach..
...ja sa teraz nepýtam na voľno doma ale na cestovanie a bývanie mimo domova či už pre začiatočníka v susednej dedine alebo v meste alebo skúsenejšieho cestovateľa čo ide do úplne neznámeho sveta.
...som bol včera v river's club-e na rozprávaní o cestovaní a som rozprával z jednou babou a ona ,že tam nikdy nechodí sama ale priatelia nemali čas tak ,že sa odhodlala ísť aj sama a to bola len kúsok od domova...
...ja celkom rád cestujem sám či už na poznávacie zájazdy alebo ležať k moru
nebavia ma dovolenky.. kde pridem a týždeň, more..bazén.. jedlo a v podstate človek sa max dostane na pár miest v okolí a to je tak všetko...moc lenivé
zatiaľ som bola len s ocom a sestrou a nebaví ma stále len ničnerobenie, oddychovanie, plávanie v mori
ale možno to bolo aj tou lokalitou a všetkým okolo
Tak minulý rok som chcel s priateľkou začať... a keďže už priateľku nemám, tak hold začnem sám . Prípadne kto sa pridá alebo stretnem.... Už je v pláne Nórsko, Švédsko, túto sobotu idem do Budapešti, chcem ísť víkendovo do Paríža do Disneylandu a tak ... mimochodom, behom tohto roka ale Švédsko asi nechám na 2016 a pôjdem tam na dlhšie... a potom ďalej je India .
zatiaľ som bola iba s rodičmi, na mesiac v Bulharsku (respektíve teraz mesiac na Cypre), a pravdupovediac takýchto dovoleniek mám po krk, radšej by som išla pozrieť nejaké Fínsko, Švédsko, Holandsko s kamarátkou, a robili by sme spontánne veci, a bývali len tak u niekoho
Ja sa chystám v strede apríla do indonézie na javu a Bali ...dosť síce trvalo kým som našetril ale podarilo sa tak hádam to vyjde len keby sa našiel ešte nejaký spolubývajúci by som to mal o 300€ lacnejšie
s partiou väčšinou alebo kombinácia frajer plus zmiešaná partia (jeho aj moji ľudia), ale čím som staršia, tým viac ma to prestáva baviť. tuším moja najidylickejšia dovolenka bola taká rodinná :letim:
Raz som bol s frajerkou, no ak mam pravdu povedat ked idem s nejakym kamosom lepsie si to uzijeme Proste vacsia sranda. No teraz idem prvy krat sam do Portugalska v sobotu na tyzden :
Zavisi od toho kam. Tam kde sa rozprava po anglicky, alebo tam kde viem citat cudzie pismenka (napr Korea) tak sam, inak prezijem aj spolocnost, hlavne ked mi pomoze najst vegetarianske jedlo, s ktorym mam pri cestovani najvacsie problemy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale vobec by mi nevadilo ist s nejakym soulmejtom do bungalova do chorvatska a pozerat sa na zapad slnka a prechadzat sa po nociach..
ak to znamená "dovoliť si/dopriať si", tak si dopriavam a dovoľujem čoraz viac.
aj pobyt na tejto planéte čím ďalej, tým viac beriem ako takú voľnú jazdu, spoznávací zájazd.
...som bol včera v river's club-e na rozprávaní o cestovaní a som rozprával z jednou babou a ona ,že tam nikdy nechodí sama ale priatelia nemali čas tak ,že sa odhodlala ísť aj sama a to bola len kúsok od domova...
...ja celkom rád cestujem sám či už na poznávacie zájazdy alebo ležať k moru
zatiaľ som bola len s ocom a sestrou a nebaví ma stále len ničnerobenie, oddychovanie, plávanie v mori
ale možno to bolo aj tou lokalitou a všetkým okolo
Ale keď vyrastiem.....