ono je to asi tak ... recyklujú sa pet fľaše a ostatné plasty, malo by sa to davať zvlášť, pet flaše čistiť netreba, nakoľko sú len od vody a ostatné plasty sú ostatné plasty - vrátane obalov od olejov, znečistené plasty, ostatné plastové somariny ... tie myslím že tiež nereba čistiť, lebo sa čistia pred recykláciou ...
Ja pet flase vzdy splasnem aby zaberali v kontajneri co najmenej miesta. Kelimky z jogurtov vyplachujem a kovove viecka hadzem tiez zvlast. Niektore veci akospominany kecup napr nevyplachujem...
Ale ono to tam vsetko este aj tak kontroluju a sami vyplachuju
Spolocnost ktorej platim za "odvoz a likvidaciu" odpadu, sa ma postarat o odpad vhodnym sposobom. A nebudem plytvat pitnou vodou ... aby som umyval odpad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.kaufland.sk/Home/03_Tipy_a_...
ale plastové tuším hádžeme do smetí, ani nie do vriec
Ale ono to tam vsetko este aj tak kontroluju a sami vyplachuju
a inak fľašky z vôd a minerálok neumývam, ale krabice od mlieka vypláchnem, ale tak to hlavne preto, že by mi to smrdelo v koši, než to vyhodím
tak kúpeľňu mám dosť ďaleko a v noci by som musel otvárať tie 600 ročné dvere čo vŕzgajú takže by bol celý dom hore ..takže raz za čas