piskotky, Fatru tu EXTRA, pripadne dake ovocie lahke...itak to vsetko vyvratim ale aspon mi to ide dola mojim suchym krkom..daky rozok by som nezjedla ani za hodinu
asi jak ja minulu sobotu tak ja tuto sobotu,...az na to ze ty si mala dovod a volaco si stratila ale neva naslo sa ozaj pidu ma ete moju vestu!?!?!hh a tak ja som aspon si pametala ze som sa vygrcala nie jak ty ale vodku uz nepijem a asi ani ty
ak este raz nieco povie tak jej asi pojdem priebat tak ju zbijem jak zito som zvedava co spravi urcite hned pojde to povedat mamicke a vyplace sa jej do rozkroku
Fishbone ty si taka trapna na kazdom sa tu smejes kazdeho ohovaras a kazdemu len nervy robis ze nam pises do forii staraj sa tam radsej o seba a o mamicku a smej sa sama na sebe jak ti uz aj marek odkazal
ajkalifeislove-tebe este asi moja mama papulu nerozbila,ze???radsej sa jej ani na ociach neukazuj,lebo vsetko toto ona videla a o vsetkom aj vie,takze si davaj na nu veeelky pozor!!!!!!!!a sprostí sa veru tiez rodia,vy ste dobrym prikladom,heeh
49.noaco nech vidi mamicka co pises...ty si prva sem zacala pisat a do nas rypat nemala si zacat a nikto by ti nic nepisal.....a ona aj vie ze si sa s marosom na bazantnici stretavala po tajomky ked ona robila???mohla by si to precitat...a zaroven ked aj s kikou chodil...mne je jedno...
nerieste ju uz.. sak ona musi byt taka stastna ked jej niekto odpisuje.. keby jej tu my 3 neodpisujeme tak ba ani nemala dovod chodit na birdz.. aj tak ju tu nikto nema rad
a ja viem pit mna iba zaujima ako riesia opicu ostatni... ja s nou nemam velke problemy nastastie.. rano sa zobudim a nic mi nie je.. teda az na par vynimiek ale vtedy je to ucelove
ano?ale ved to neni dokopy...ty kokos ja tej pice asi uz hubu rozbijem ja ked sa naserem tak vies jaku mam silu asi by ju zlomilo na poli ...pozri co zas za traposiny pise v jej uzasnom fore o tom ze je kurva
@92 acidko som uz raz skusila ale ze by mi bolo nejako extra lepsie nemozem povedat. takmer ziaden ucinok. ako mne vxeobecne nebyva nejak velmi zle na druhy den, teda ked sa aspon 4 hodinky vyspim a nejdem hned rano z diskoteky do skoly na 3 hodiny nemciny
@93 no neviem co je kana ale ak si myslel kavu na to by som sa velmi nespoliehala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
A najviac mi pomahaju asi pomarance...
2...chlapce, neministrujes nahodou?
skus borovicku z rana, trosku sa ta hladina chlastu vyrovna, pomoze to
ale ked uz sa napijes najlepsie padne nieco kysle, citron alebo ZELENE KYSLE JABKo mnam..no alebo proste kysle
a ked ne, tak aspon ten ibalgin
@93 no neviem co je kana ale ak si myslel kavu na to by som sa velmi nespoliehala
dam si paralen , potom idem na cerstvy vzduch poprechadzat sa a je dobre