niekedy si zaspominam, ale nepride mi luto proste je to cast mojho zivota, nemam dovod tvarit sa, ze sa nic nestalo, ale jednak ze som spokojna s momentalnym stavom a potom jednoducho uz nema cenu, aby mi za minulostou bolo luto.
premýšľam nad tým strašne veľa niekedy síce, ale nie preto, že by som tie časy chcela vrátiť zase, to sa už predsa nedá, skôr aby som kvôli budúcim vzťahom alebo vlastnému vyrovnaniu sa s tým prišla na to kde bola chyba a tak.
S odstupom casu zistujem ze som chodila vylucne s narusenymi chlapmi a preto som rada ze som si uzila svoje a pri ich prvom preslape odisla... teda az na posledneho..... ale srdcu nerozkazes.
keď už tak tak to vrátiť do toho obdobia kedy to bolo najlepšie zo všetkým čo ktomu patrilo, aj s nevedomosťou ... ale aby som to dnes obnovil? to už by nebolo správne a ani možné
Nikdy som ich nebrala ako skutočné vzťahy, tak ich aj s odstupom času tak beriem. Bolo-bolo. Teraz mam takmer 3-ročný vzťah a je to niečo totálne diametrálne odlišné. Niečo, kvôli čomu by som zniesla aj modré z neba.
Občas sa k tomu vrátim, ale ľúto mi to už rozhodne nie je.. Ak hej, tak jedine v tom zmysle koľko času a koľko "seba" som tým stratila...Dalo mi to veľa pozitívneho ale oveľa, oveľa viac mi to vzalo.
neviem. balansujem medzi 1. a 3. moznostou. akoze som spokona tam kde som teraz ale niekedy sa zamyslam nad tym, ze niektore veci mohli byt inak... ale kazdopadne to beriem ako skvelu skolu zivota a vela uzitocnych skusenosti do buducna.
ako kedy ako nad ktorým. niekedy moc rozmýšlam, inokedy mi je to jedno. viem kde som spravil chybu ja, viem kde ona.
vrátiť sa to nedá, jedine sa poučiť.
ostali hlavne pekné spomienky na každé dievča.. teda...až na jednu ale to nebol vzťah, tam sme sa iba hádali a nesúhlasili v zásade jeden s druhým.
ale jasné že mi je to niekedy lúto, tak ako človek lutuje keď sa skončí niečo pekné a nemuselo by sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a luto mi neni ani za jednym
mozno jeden, taky polovicny...
á na ten asi tretia moznost najviac sedi - obcas zaspominam, to je asi tak vsetko..neriesim
vrátiť sa to nedá, jedine sa poučiť.
ostali hlavne pekné spomienky na každé dievča.. teda...až na jednu ale to nebol vzťah, tam sme sa iba hádali a nesúhlasili v zásade jeden s druhým.
ale jasné že mi je to niekedy lúto, tak ako človek lutuje keď sa skončí niečo pekné a nemuselo by sa
...takto...ono tie vzťahy boli istú dobu skvelé...len na základe zbytočných chýb sa to celé pak pokazilo.........