poznam jedno dievča(poznam ich viacej ale tato osoba sa mi pači) a vždy ked som s nou tak zamrznem ako lad a nevím čo mam povedať ledva sa jej pozdravím a vždy to pokazím nevídam ju moc často možno dva razi do mesaca aj to je vela a vždy to pokazím ako s
moja kamarátka sa kedysi podľa vlastných slov vždy rozklepala pri tom dotyčnom, ale časom to prešlo. nič iné ti k tomu nenapíšem, možno okrem toho, aby si sa poriadne zhlboka nadýchol...a ona možno tie situácie ani nevníma také pokazené, ako ty
skus sa zhlboka nadychnut a ukludnit sa... mozno pomoze... a ked budes starsi, tak by si si mohol mozno dat aj jedneho frtana na povzbudenie ale vzdy je to lepsie ako to, co sa posledny mesiac stava mne... som sa zacala cervenat a nechapem to.. doteraz sa mi to stavalo veeelmi zriedka..
Trénuj si svoj ústny prejav v rôznej spoločnosti, kde sa budeš cítiť neisto Alebo proste naber odvahu a skúšaj sa s ňou porozprávať o hocičom (najprv asi nie sám) Po čase to prejde
Mam iny styl riesenia. Musis nadobudnut nejake sebavedomie asi. Skus si dat trosku alkoholu pred stretnutim, ale odhadni spravnu mieru, len aby si sa uvolnil, nie aby si zacal dristat. Po par lepsich rozhovoroch sa sebavedomie zlepsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov