ako všetci viete, zachvílku tu je vysvedčenie polročné a mne z jedného predmetu vychádza 4-ka... ale teraz mi musíte poradiť ako sa proste vyhnúť tomu aby moji rodičia videli alebo sa dozvedeli nejak o te
bývalý spolužiak napríklad aby mal akože vodotlač na falošnom vysvečku, tak ju vytlačil na jednu stranu papiera, na druhú prednú stranu vysvedčenia s lepšími známkami. a strčil to do euroobalu pred normálne vysvedčenie =D nevyzeralo to veľmi dôveryhodne, čo ti poviem.
za prvé nechápem ako sa niektorý rodičia vôbec nezaujímajú o známky svojho dieťaťa a za druhé nechápem čo už teraz riešiš. Tak tam budeš mať 4, mal si na to myslieť skôr.
Mal si sa učiť ale aj tak su to len výpisy, naskenuješ vysvedčenie, vyretušuješ blbosti, zmeniš známku, QR kód, zoberieš A4, vytlačíš vodotlač a následne nato celé vysvedčenie.. aké jednoduché...a nepýtaj sa ma či by som ti to mohol spraviť haha potom pol-roka môžeš chodiť s babu, a na konci roka to isté alebo ti nato prídu a máš aj po lete
neukazuj im výpis povedz že si ho nedostala na konci roka si to oprav a potom nebudú mať také nervy už že si mala na pol roka štvorku asi by som to tak spravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som to raz urobila a bolo to horšie ako keby im hneď poviem,aké mám známky
buď si vyrob falošné vysvedčenie ako je to popísané v @20 alebo povedz, že tá učiteľka na tebe sedela..