Ahojte , ja som sa bozkávala len 2x,a už si ani nepamätám ako to tie pery vlastne používam ale tiež si pamätám, že to nebolo nič moc a rada by som uvítala nejaké rady ohladom bozkávania. Totiž , má sa bozkávať tak ako napr. vo filmoch (naprv napr. horna p
neviem ako ale bozkavam sa dost casto ... ako ti to vysvetlit najprv pouzivam len pery potom aj jazyk a potom aj zubky .. ( je to divné tu to pisat .... ) ale ja stale ''mám'' len partnerovu dolnu peru neviem preco
Fúha, to som nevedela, že bozkávanie sa je až takto komplikované (nie že by som mala nejaké extra skúsenosti, ale u ostatných to vždy vyzerá tak jednoducho a spontánne )
neviem ti poradiť.... nejaké tutorialy nepoznám ohladom tejto témy...ide to samé od seba ale jeden kamarát sa učil na pomarančoch a bývalá spolužiačka na plyšovom mackovi
No, ako slovne to ťažko vysvetliť, ale ak chceš, stretnime sa - zavediem ťa na jedno romantické miesto a zaučím ťa to Zaškolila som už mnoho dievčat a pokiaľ nemáš herpes, nemám probléma
A nie, nie som pripitá (dobre, možno trošku), myslím to seriózne som diskrétna a vážna
toto je od včera už asi piate fórum kde mám potrebu sa proste smiať nad blbosťou pýtajúcej
rovno pozbieraj všetky rady čo tu nájdeš, užitočné aj neužitočé. Napíš si ich na papierik super tajným perom na ktoré si posvietiš a budeš to vidieť iba ty potom keď príde na to bozkávanie, pekne krásne toho čo sa na to podujme zastav vyber papierik z vrecka a postupuj PRESNE podľa pokynov na ňom
@matkatereza , ty si fake alebo čo? prepáč, ale rpi niektorých veciach ktoré píšeš ako ťa pozorujem sa rehocem že steny sa rúcajú si vážne taká retardovane veriaca, alebo si fake len? prosím, vysvetli mi to, zaujíma ma to dík
Aj keď sa nebozkávam často ( pretože si myslím že bozk potom stratí to svoje čaro ) všetci s kými som sa zatiaľ bozkávala to vedeli Nemyslím si, že sa na tom dá niečo pokaziť.. A to, že či dáš peru hore alebo dole je úplne jedno.. Riaď sa inštinktom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@orfea2 chapem, ale.......ani za priplatok?
Si viem predstaviť ako pri bozkávaní riešim či ide najprv horná alebo dolná pera... omg
je vidno, že si herečka.
Najhoršie aspon podľa mňa je ,keď sa " druhá strana " rýpe jazykom všade ... OTRASNÉ !
A nie, nie som pripitá (dobre, možno trošku), myslím to seriózne som diskrétna a vážna
Číslo TS!
Pošli svoje prsia v poprsenke a s popisom "pre Stenatko" a dohodneme sa na nejakej rozumnej cene.
rovno pozbieraj všetky rady čo tu nájdeš, užitočné aj neužitočé. Napíš si ich na papierik super tajným perom na ktoré si posvietiš a budeš to vidieť iba ty potom keď príde na to bozkávanie, pekne krásne toho čo sa na to podujme zastav vyber papierik z vrecka a postupuj PRESNE podľa pokynov na ňom
alebo vieš čo? radšej sa nebozkávaj
Na začiatok si s priateľom dobre zvoľte súradnicovú sústavu a potom už to pôjde ako po masle