@darksider96 CV ti náhodov nemám tiež napísať? Mohol by som tam spomenúť, ako suverénne si nado mnou zvíťazil v diskusii o hudbe. To by zrejme bol tvoj najväčší kariérny úspech.
@11 U mňa si už definitívne skončil a pekne si sa ukázal pred birdzom v tom mojom statuse. Ty si si vždy prvý začal do mňa a ja som vždy na to reagoval slušne ale už som si nenechal srať na hlavu, tak sa nečuduj, že som si ťa zablokoval. Daj mi už konečne pokoj a ja nebudem tiež na teba reagovať. Dajme si vzájomný ignore a myslím, že tak to bude najlepšie pre oboch. To je pre teba také ťažké? Alebo si len na mne vybíjaš svoje komlexy?
@emzaaak čiže to chceš zmeniť tak, že keď niekto dostane ban, tak sa jeho nick zmaže a uvoľní, aby si ho niekto (napr. aj ten kto dostal ban) mohol znova regnúť?
@tomas Keď nad tým tak rozmýšľam spôsobilo by to viac nedorozumenia a ľudia by potom nevedeli či je to nový užívateľ alebo len ten istý starý. Radšej by som teda ostal pri tom ako to je.
@22 Aspoň vidíte všetci čo je to za človeka! Nikdy som mu tu nič nespravil a on stále niečo proti mne ma Vždy sa ho pýtam čo má za problém ale ako vidíte, tak s ním sa nedá normálne diskutovať.
@admin Už to vidíš? Zablokoval som si ho a vôbec to nepomohlo a aj tak ma uráža vo fórach iných ľudí a nedá mi pokoj Iným si za takéto správanie už dal ban, tak daj aj jemu
@darksider96 Môžem ti aj diplom s pečiatkou k tomu doložiť. Keby mi @admin dal ban, budeš mať aspoň pamiatku, ktorá ti vždy pripomenie, že si rasistický kokot.
@admin Nie je toto už moc aby ma tu urážal a nazýval bezdôvodne rasistom nejaký (očividne) psychický chorý človek? Toto by sa tu nemalo tolerovať 0_0 Pokiaľ mi nedá pokoj a ty s tým nič nebudeš robiť, tak si pohovorím s tými čo to tu majú na starosti
@darksider96 nechcem sa starat do vasho konfliktu, ale nebol si to nahodou ty, ktory mal homofobne poznamky k zajkouskovi ? Tusim, ze si ten status nakoniec zmazal. Ja len tak, ze si tym padom robil v podstate to iste Ak si to nebol ty, tak beriem spat
@darksider96 Tiež sa čudujem. Henten prefetovaný egomaniak minule v takejto fáze už zahučal. Asi si aj admin bude myslieť, že si kokot.
Btw. ja viem, že covert racism na Slovensku nie je rasizmus, ale prauda a sloboda slova, ale aj táto krajina raz musí vstúpiť do 21. storočia a až sa tak napokon stane... No hádaj, čo potom budeš..?
@thinkaboutjustice To som nebol ja Preco by som mal mat homofobne narazky na Zajkauska ked ja sam som na chalanov? To praveze on ma na birdzi homofobne narazky a uraza tu ludi chodiacich na Pride a pisal nieco v style, ze by ich tam zmlatil roksorovymi tycami 0_0
@34 To vobec nie je pravda, ze som ju napadal Ja som raz vo svojom statuse napisal, ze naco sem chodia ludia ktori sem pridavaju cisto len svoje fotky a inu cinnost tu nevyvivaju a ze na to maju instagram a nie birdz, tak laskavo neklam...
@teal To ty klameš! To, že napíšem takýto status vid. v @37 tak to neznamená, že ju napádam. A vôbec nie som rasista. Ja ešte praveže hejtujem náckov na FB a ty ma nazveš rasistom? Ja som ti už dával viackrát návrh aby sme sa vykašľali na tieto hádky, ale s tebou sa normálne nedalo diskutovať ako to je vidieť aj v tomto fóre a v mojom najnovšom statuse kde si ma bezdôvodne začal urážať.
@darksider96 Veď kľudne aj toto ti môžem pridať do CV... Stĺpček záľuby: rád sa hádam a napádam ľudí na každej sociálnej sieti, ktorú používam. A ďakujem, ale s kokotmi sa nekamarátim.
@teal Fakt som smutny z toho ako sa ku mne chovas a nechapem kto ti dal hviezdicky na komentare ked je jasne, ze si na mne zasadnuty... Nechapem preco si ku mne takyto a este sa tesis z toho a vymyslas si na mna klamstva len aby si mi uskodil a ukazal ma pred birdzom ako rasistu a pod... A nie, ja dakujem tomu, ze som zistil co si zac a takychto ludi ako si ty vo svojom zivote nechcem mat a budem si drzat od takych odstup.
@fukaj Co je na tom zle ak sa branim pred niekym kto na mna utoci a oznacuje ma za rasistu a pod. a ostatni ho v tom podporuju a veria mu? To mam nechat tak a byt vnimany ostatnymi takto ako ma on vykresluje?
@darksider96 Ja mám piči, že ty si smutný. Niekto ti skôr či neskôr musel dať ochutnať vlastnej medicíny. Máš to za ten status. Nabudúce ma nevykrádaj a nebudem na teba reagovať.
Dovi dopo.
@darksider96 Tak spoločnosť ťa vníma tak ako sa správaš.. Neverím že hento niekto berie vážne, je to len rýpanie, a tým že mu na to všetko skáčeš ho ešte viac kŕmiš.
@fukaj Okej, uz koncim v tejto diskusii a moj komentar v @43 mal byt uz posledny na Teala... Ja som citlivy na taketo zaobchadzanie... On ma chcel ocividne len nasrat, ale nestalo sa a len ma rozosmutil a citim teraz krivdu. Ale ja sa vyspim z toho
@fukaj Ja som sa nikdy takto hnusne k nikomu nespraval ako on ku mne a nechapem tej jeho metafore s ochutnanim vlastnej mediciny... Hmm, co za ludia medzi nami na birdzi ziju? Toto som nezazil ani od FB stranky "Seriem na vas swag, ja mam vkus" ktora ma kedysi kyberneticky sikanovala. No nic, tentokrat uz fakt koncim a idem radsej spat lebo som nejaky precitliveny...
ja mam jedno konto na ktorom nic neni a nepouzila som ho od jeho zalozenia pred asi 10 rokmi. rada ho posuniem dalej, kontaktujte ma aj s cenovou ponukou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@admin Už to vidíš? Zablokoval som si ho a vôbec to nepomohlo a aj tak ma uráža vo fórach iných ľudí a nedá mi pokoj Iným si za takéto správanie už dal ban, tak daj aj jemu
Btw. ja viem, že covert racism na Slovensku nie je rasizmus, ale prauda a sloboda slova, ale aj táto krajina raz musí vstúpiť do 21. storočia a až sa tak napokon stane... No hádaj, čo potom budeš..?
Dovi dopo.