neviem ako, ale viem, ze o telo sa viac staraju chalani ako baby...baby viac niekde sedia a zeru a priberaju a kysnu...a potom si stazuju, ze su tucne...zato chalani zeru, ale aj cvicia, chodia do posilky...samozrejme to tak nie je u vsetkych bab a chalanov, ale co tak pozorujem..
ty avaš fakt zaujímavé diskusie, čo tak posilka, zdravá výživa, vymedzovanie nzdravých jedál ako sladkosti, a fest food, čo sa týka korenistých jedál je to v pohode lebo tie podporujú trávenie, a s tým pivom je to v pohode keď sa ho nepije veľa, pleť? nejaké čistiace prípravky, antibakteriálne čistiace vody, a čo ja viem ešte, ono stačí nepiť nefajčiť a nestravovať sa jak posledné prasa, robí to divy
@11 v inych krajinach je to bezne cez prazdniny som bol nemecku za kamosom tam nebolo nic na chalanovi neovykle ani ruzove triko proste tam isli baby po najtredovanejsom chalanovi a to bolo vsade ci uz v pube pizzerii alebo na kupku
podľa mňa neni zlé keď sa o seba chalan stará aj viac jak baba..je mi to jedno. podstatnejšie je, či sa to uňho odzrkadľuje na povahe. ak je to namyslený kkt, ktorému ide len o to jak vyzerá, tak nula bodov...
ja som takyy vysokyy a troska mensi pivny sval by som si prial ale ked to pifko tak dobre chutnaa to sa nedaaa a inac chodil som na thaysky box posilovat neposilujem podla mna strata casu hram futbal cvicim este stale aj ked uzt len sam thaysky box takze problem so starostou o telo nemam
hej ružová si hovorte čo chcete je barbinovská farba :-d a určite nie je znakom gayov, to môže vypustiť iba nejaký...... ako fakt je iné dať si také fajné triko raz za čas, ako som v živote nezažil gaya ktorý by bol v kuse v ružovej to skvôr niektoré naše barbinky, tak je to trochu infantilná reakcia že?
Chces vidiet moj pivny pupok? Ano tak sa staram o svoje telo ale sem tam si vytrham obocie, aby som nevyzeral ako sudruh Breznev. A ked som bol mladsi, tak som si xicht natieral vseliakymi mastickami co som ujebal mame. Vysledok, 1-2 jebaky za mesiac Obcas zhodim baranicu, ale inak ako som povedal, hlavne pestujem velke brucho kere je sexi
@18 nie su sice podla mojho vkusu ti az moc precackani chlapi ale ani mi to nevadi,proste kazdy ma svoj styl ako chce vyzerat a dolezite je len to ci je spokojny on sam so sebou
@2...presne toto som si vsimol aj ja...stači ked sa pozrem v našej triede....pekne baby,,ale daju na tvaričku make up a hotovo...každu prestavku 10 dobosiek atd...no ja som tam začal fungovat niečo ako policia na toto...niekedy aj poradim v stravovani cviceni atd...ešte že ma majuuu ..netlieskat ....ale jasne že nje su len taketo to by som zas klamal ...
@28...s tým tričkom s tebou suhlasim....ja mam par takých tričiek..a počul som komentare voforme gay atd mam hlboko že? ...vačšinou to hovoria ludia kt, sa nevedia poriadne oblect ..aleobo niekto kto nechce vytrčtat z davu ale radsej sa oblecie ako iný hmmm ....pači sa tak oblečiem ne????nemusim byt gay koli tomu...
setko je v poriadku dokial chalan nezacne pouzivat očné tiene,rúž a mejkap..... vtedy je to fakt nechutne....byť rúžový & ružový .... to sa mi zda take neprirodzene.... ale kazdy ma iny vvkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@28...s tým tričkom s tebou suhlasim....ja mam par takých tričiek..a počul som komentare voforme gay atd mam hlboko že? ...vačšinou to hovoria ludia kt, sa nevedia poriadne oblect ..aleobo niekto kto nechce vytrčtat z davu ale radsej sa oblecie ako iný hmmm ....pači sa tak oblečiem ne????nemusim byt gay koli tomu...