napadlo niekoho už aj to, že birdz nie je celý jeho život? a že po večeroch neplače pripútaný k stoličke, že tu na neho ľudia nadávajú a on sa nemôže poponáhľať opraviť tu všetky technické chyby?
taaak načo potom sľubuje už neviem koľko a neviem aké zmeny aaa furt na to jebe
nech teda napíše že sa tu už na to vysral a hotovo
a to čo má portfóliu na stránke tú krásnu krásne fungujúcu sociálnu sieť by som jeho zákazníkov usmernil kam sa majú ísť pozrieť aby videli ako skvelo to tu funguje
inak ono je šupa keď sa nad tým tak zamýšľam, že niekto z ľudí, ktorých denne stretnem je možno na Birdzi, možno si aj píšeme, ale v skutočnosti o sebe vôbec nevieme
zaujímavé by bolo, keby sa dvaja birdzáci stretli bez toho, aby vedeli, že sú to oni
niekde sa ho pýtali že kedy už príde tá zmena a on napísal niečo v štýle že mu ho odklepli ešte len teraz a za chvíľu niekam letí tak už to nestíha nahodiť
istó chodí po ulici a kuká sa na ľudí a hovorí si: aháá, to je henten z birdzu! a henten včera napísal pekný blog. a hentá to je tá, čo pridáva svoje špatné fotky a bláblá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
wake up, ľudia
aleee predsa len je to dá sa povedať jeho práca
taaak načo potom sľubuje už neviem koľko a neviem aké zmeny aaa furt na to jebe
nech teda napíše že sa tu už na to vysral a hotovo
a to čo má portfóliu na stránke tú krásnu krásne fungujúcu sociálnu sieť by som jeho zákazníkov usmernil kam sa majú ísť pozrieť aby videli ako skvelo to tu funguje
inak ono je šupa keď sa nad tým tak zamýšľam, že niekto z ľudí, ktorých denne stretnem je možno na Birdzi, možno si aj píšeme, ale v skutočnosti o sebe vôbec nevieme
zaujímavé by bolo, keby sa dvaja birdzáci stretli bez toho, aby vedeli, že sú to oni
a Tomas ma podla mna kazdeho akurat tak viete kde no
A ja si myslim ze Tomas sa citi nirmalne a ma radost ze ten clovek chodi na portal ktory vytvoril :d
lenže on už písal že ten dizajn je odklepnutý
niekde sa ho pýtali že kedy už príde tá zmena a on napísal niečo v štýle že mu ho odklepli ešte len teraz a za chvíľu niekam letí tak už to nestíha nahodiť
@tomas tak z nejakeho dovodu ma ine priority. Bordz uz nie je jeho starost.
jój, fakt niekomu môže takáto khokhotina napadnúť