@azizi@2 Mala by si. Keď som ho prvýkrát použil, IQ mi stúplo o 20, pribudlo mi 1500 followerov na Instagrame a o týždeň neskôr som si v pošte našiel čestný doktorát z evolučnej biológie z Oxfordu.
Ja odkedy používam slovo dezolat, začali ma ľudia brat vážnejšie ... Všimla som si tiež že už nemusím vôbec používať ostatné slová , s týmto jedným sa perfektne dorozumiem pri každej príležitosti... A na záver len dodám, že čím viac krát za deň poviem o niekom že je dezolat, tým viac petrošekelov mi naskakuje na účte a to nie len na bežnom ale aj na sporiacom...
Ja ani neviem čo to znamená, ale označila som tak celú svoju rodinu a vsade si ich zablokovala.. a teraz sa citim prvý raz vo svojom zivote fakt nadradene
Navyše odkedy to slovo používam, začal sa tu so mnou baviť už aj Antifunebrak, tak sa vyplatilo to zaradiť do svojho slovníka
Ale irl sa to bojím povedať niekomu, som malé drobne ziena totižto a hrozný posera, tak len na internete s tým stále obtazujem ľudí na pubertackom fore
Okrem prepitých zanedbaných trosiek rád nadávam do dezolátov aj skepticky a kriticky zmýšľajúcim osobám. Spochybňovanie autorít nemá v tejto spoločnosti miesto. Navyše, keď ich takýmto výrazom označili takí velikáni a odborníci, ako sú Zomri, tak to musí byť pravda. Cítim sa vďaka tomu nadradene. Kto neuvažuje so mnou, ten uvažuje proti mne. Vôbec nie som rakeťák.
@mixelle@5 To preto, lebo keď to použiješ, tak všetci vedia, že si inteligentná a patríš do vyššej spoločnosti, tak ťa berú vážnejšie. V práci som vďaka tomu povýšil z vrátnika na regionálneho riaditeľa a je len otázkou času, kedy budem CEO. Ľudia proste hneď vedia, s kým majú dočinenia...
@Autor123456789 Veľmi múdro. Čím viac sa nad tým zamyslíš, tým väčší zmysel to dáva. Lebo, pozri sa, keď nevzdelaný skrachovaný redaktor skrývajúci sa za "satirickú" stránku začne používať nejaké slovo, tak začať ho opakovať je, bez ohľadu na význam, dobrý nápad. Ide o silnú, mienkotvornú, morálnu autoritu, ktorá si zaslúži rešpekt a nasledovanie. Iba hlupák by uprednostnil vzťahy s ľuďmi vo svojom okolí pred takto silným spojencom. A nič si z toho nerob, že IRL si nedovolíš to povedať. To si, napokon, nedovolí ani vrecohlava. Tak je to správne. Miesto schopnosti prezentovať svoj postoj neagresívnym spôsobom tak, aby som sa vonku nemusel báť, že keď otvorím ústa, prídem o zuby, je dôležité vedieť agresívne prskať na internete.
@teal@12 Ďalší rozumný človek! Veľmi správne, veľmi správne. Kto už by len mohol spochybňovať také epidemiologické autority, akými sú žurnalisti? Iba dezolát. A, samozrejme, nemusíme hovoriť iba o otázkach pandémie. Žurnalistika je najnáročnejší odbor na svete. Mnohí ľudia by také niečo nezvládli vyštudovať za celý život. A čo jeden, ani niekoľko životov by im nestačilo. Veď si vezmi, normálny človek študuje jeden odbor päť rokov. Okolo osem na PhD. A to z neho ešte stále nerobí poriadneho odborníka na danú problematiku, potrebuje roky a roky praxe. Žurnalista? Ten je po piatich rokoch odborníkom na všetko. Od medicíny, cez jadrovú energetiku, skrz ekonomiku po politiku, právo, či súdnictvo. Títo hrdinovia za päť rokov individuálne dokážu viac, než kombinované úsilie desiatok ľudí za celý život. Je nespochybniteľné, že ide prakticky o nadľudí, ktorých treba nepodmienečne nasledovať. A keď títo nadľudia o niekom povedia, že je dezolát, tak je. Kto som ja, aby som ich spochybňoval?
Nepoužívam a som zmätený z toho, ako sa uchytilo. Nerozumiem celkom vlastne jeho významu - poznám oddávna prídavné meno dezolatny, ale neviem si celkom predstaviť, ako to preniesť na človeka. Jediná súvislosť, čo mi napadla, je, že tým označujú ľudí, čo majú mozog v dezolatnom stave? Alebo čo to má znamenať? Vážne ma to zaujíma
@passerine Felice ftipné homofóbne narážky... cringujem si tu pod perinú...
Ale odhliadnuc od tvojho nezmyslu pre tumor... Ja by som Karola skutočne bral všetkými desiatimi, žiaľ on na tieto veci ale nie je.
Zásadne ho používam keď opisujem dezoláta-odpudivého hulváta, ktorému je jedno ako znepríjemňuje okoliu život. Že sa vačšinou takto prejavujú zástanci krajnej pravice je asi náhoda, ale možno je to tým, že s programom kde treba potlačiť ľudské práva na základe vonkajších znakov, aby bolo mne dobre, sa stotožni asi len hulvát, ktorému je jedno ako znepríjemňuje okoliu život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Navyše odkedy to slovo používam, začal sa tu so mnou baviť už aj Antifunebrak, tak sa vyplatilo to zaradiť do svojho slovníka
Ale irl sa to bojím povedať niekomu, som malé drobne ziena totižto a hrozný posera, tak len na internete s tým stále obtazujem ľudí na pubertackom fore
@Autor123456789 Veľmi múdro. Čím viac sa nad tým zamyslíš, tým väčší zmysel to dáva. Lebo, pozri sa, keď nevzdelaný skrachovaný redaktor skrývajúci sa za "satirickú" stránku začne používať nejaké slovo, tak začať ho opakovať je, bez ohľadu na význam, dobrý nápad. Ide o silnú, mienkotvornú, morálnu autoritu, ktorá si zaslúži rešpekt a nasledovanie. Iba hlupák by uprednostnil vzťahy s ľuďmi vo svojom okolí pred takto silným spojencom. A nič si z toho nerob, že IRL si nedovolíš to povedať. To si, napokon, nedovolí ani vrecohlava. Tak je to správne. Miesto schopnosti prezentovať svoj postoj neagresívnym spôsobom tak, aby som sa vonku nemusel báť, že keď otvorím ústa, prídem o zuby, je dôležité vedieť agresívne prskať na internete.
Ale odhliadnuc od tvojho nezmyslu pre tumor... Ja by som Karola skutočne bral všetkými desiatimi, žiaľ on na tieto veci ale nie je.
@passerine @18 co ja s nim mam?
btw páči sa mi, že dezoláti ťa serú najviac na svete, ale to že sama si homofóbka ťa absolútne netankuje