napríklad na koncerte alebo inde kde je veľa ľudí natlačených na seba tak, že sa vedia ledva niekam pohnúť....máte pocit úzkosti alebo strachu alebo to zvládate v pohode a ani sa nad tým nezamýšľate?
zle nedobre sa cítim..keď si predstavím jak sa ma dotýkajú a hentoto no fuj.. na koncertoch to prežijem a patrí to k tomu,ale chvíľami mi fakt nie je dobre :/ ..
@rosesareredvioletsareblue takých ako ty najviac na koncertoch neznášam čo sa najebú uplne dopredu a potom všetkých od seba odstrkávajú ...... ak sa mi nepáči sa postavím dozadu kde je volnejšie
@rosesareredvioletsareblue vsak aj stojim vpredu a nevadi mi ze vedla mna sa tlacia kludne aj na mna ludia ktori si chcu koncert tiez uzit zblizka a nebudu tam hadam pred podiom kvoli par debilkom nejake sukromne ostrovceky prazdnoty nie ? fail
vyššie spomínané koncerty sú v pohode, tam ma to absolutne nesere, ale čo strašne neznášam sú preplnené obchody, ulice, MHDčka, etc...
a najviac mnou ide trhnúť, keď do parku nabehne veľká kopa malých detí, pretože z kapucne/vrecka/rukávu mi väčšinou čúha potkaník a ja sa strašne bojím, že by si ho tam všimli, nabehli ku mne a ublížili mu :/ (ale vôbec nie som paranoidná
podla toho kde a aka je prilezitost a atmosfera.. na nejakej super kapele, kd enie je kazdy druhy napity, a vsetci spievaju a tak energia super tak fajn, nemam problem, ale mam strach, ked som v dave kde su napiti ludia :/ bojim bojim co sa stane
Strach a úzkosť nepociťujem v tom pravom zmysle slova (tak ako to myslíš Ty) ale vôbec nemám rada veľké davy ľudí - necítim sa medzi nimi dobre. A tú fotografiu ktorú si priložila, tam by som asi len ťažko vydržala. Ale nemám fóbiu, len ja to inak myslím...
v takom dave som este nebola,ale nenavidim ked je v miestnosti vela ludi...na takom koncerte by som nevydrzala....mala by som chut hodit medzi ten dac granat..
Na koncerte sa mám super v tlačenici. Dodáva to tú správnu atmosféru. Keď je niekto nepríjemný (obchytkávanie a tak) vždy sa mi to podarilo vyriešiť (diabolský smiech). Keď som ale v nejakom veľkomeste a okolo mňa sa hemžia ľudia idem sa zblázniť. A také ako autobusy preplnené a tak to tiež moc nemusím, vždy sa sústredím na každý pohyb v mojom okolí.
Na koncertoch mi to absolútne nevadí, ale ako náhle je veľa ľudí v obchode, mhd, alebo na nejakých podujatiach je mi to strašne nepríjemné, vždy sa snažím rýchlo predrať davom niekam kde je pokoj.
akože na koncerte (nie takom ako je na obrázku) to rozdýchavam, tak sa pogujue, skáče, vždy je tam nejaká medzera.... ale napr. som si chcela zobrať podpis od strieborných chlapcov a nemohla som tam dýchať... takže skôr to nemám rada ako mám
neznášam to.. mám pocit akoby som nemohla dýchať a niekedy (málokedy) mi začne byť aj zle.. a nemusí to byť koncert, stačí preplnená autobusová zastávka..
Keďže mám niečo menej ako 160 cm, v takom dave sa cítim hrozne.. Mám pocit, že ma niekto pošlape, alebo také niečo.. a neviem poriadne dýchať, preto príde panika a všetko možné. :/
na koncertoch som zväčša úplne pod stage takže si dav moc neuvedomujem (len keď mám pocit, že zo mňa postupne robí pretlak) ale keď som bola na SDM v Madride, mala som otrasný pocit, prišlo mi zle a museli mi zavolať pomoc. Tak to už býva keď sa tri milióny mladých snaží nahrnúť na jedno námestie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
btw: ale ich tam je...jak nasratích
teda hocikde kde som medzi masou ludi, robim heš heš
ale inak nemám problém... na koncerte sebou zväčša mecem, takže mám dosť priestoru
a najviac mnou ide trhnúť, keď do parku nabehne veľká kopa malých detí, pretože z kapucne/vrecka/rukávu mi väčšinou čúha potkaník a ja sa strašne bojím, že by si ho tam všimli, nabehli ku mne a ublížili mu :/ (ale vôbec nie som paranoidná
len proste sa tam dostať a odísť odtiaľ
Inak v autobuse , na ulici sa citim nahovno.
Mam pocit ze po mne vsetci zazeraju , potom sa hanbim a potom mam chut im rozšlahať lebky.
ale keď nie, tak je to aj super (
na poľských trhoch, vianočných trhoch etc. chcem zabiť každého človeka, čo sa ma čo i len letmo dotkne
mhd, verejne slavnosti, hody atd. kde je každý tak to neznášam ...
/no,asi som psychicky narusena :/ /
preboha kolko ludi!
a kveci: ano,panika a uzkost.
..ale inak mi prídu hrozne otravný,zabíjala by som ich,každý jeden pohlad ksicht..