Grifer, vidim ze si zaregistrovany vyse roka. Existuje tu napr. taka moznost pozriet si moju webku, myslim ze dake kontakty tam du, navyse na BIRDZ existuje system Tajnych sprav a mozes PREDSTAV SI poslat aj mne (a po nejakej dobe ti odpisem, ked prides na radu)
napriklad v ts ale to neviem ci je ucine lebo tomas ma asi toho vela a nestiha odpovedat tak to mas marne?mozno najskvor odpovie ak ho kontaktujes na tel...tot moj nazor
ja som to uz skusal .. pisal som tomimu ale tak niejak neprisla odozva a do redakcie som nechcel pisat lebo predsa minule bolo na spodku jednej ts napisane aby neodpisovali na redakciu tak fakt neviem no uvidime
Grifer má aj trošku pravdu, všade je napísané že do redakcie písať nemáme, a Tomáš tiež neodpisuje veľmi rýchlo, dokonca ti niekedy neodpíše vôbec. A ani nevieme kto je adminom (!
Grifer, Bobi: Myslím že to sa týka len odpovedí na tie správy čo vám chodia - predstavte si že keď tá správa príde každému (46401 webiek) a stačí aby sa len nejaké 1% tých ľudí rozhodlo odpísať a Tomáš (prípadne redakcia) bude mať plnú poštu...
kazdy z vas ma pravdu ale vzdy sa najde nieco uz som pisal tomimu 2-krat nechcem niejak otravovat a spamovat ale stacilo mi jedno forum a tomi bol ako prvy ale na TS zatial niejak nereaguje viem ze ma vela roboty a vela TS od inich ale co ja vam viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
podla mna by stacila TSka ..ci to ti nenapadlo?
To je redakcia. Cize pisat tu