Viete, to keď vstanete sobotu okolo obeda, znudený, nič sa vám nechce, najradšej by ste strávili celý víkend pozeraním filmov, a pritom máte toľko povinností?
Ako to robíte, že proste zatnete zuby a spravíte tie veci ktoré sa vám tak nechce robiť? N
Ono je dobre mat neaky ciel... ze zobudit sa rano nie preto, lebo sa proste niekedy zobudis, ale zobudit sa, ako keby to bolo naschval... ako keby si sa tesila na kazdy den, ze ta caka nieco nove, ze chces to a to spravit / dosiahnut. Naozaj to zacina tym ranom, je dobre ist k oknu, vytiahnut roletu, otvorit ho, vystrit hlavu von, nadychnut sa... potom si dat ciele (ktore sa aj v pohode daju splnit / stihnut) a ist za tym, je dolezite za vsetkym vidiet aspon neaky malicky zmysel...
tak, že zatnem zuby teda, nie že by to bolo také jednoduché, aj ja som často lenivá, ale proste na toto nie je žiadna zázračná finta môžeš si možno pomôcť tým, ak si to rozkúskuješ - teraz sa budem hodinu učiť a potom si pozriem seriál.
ja som kedysi tiež bola taká lenivá, ale odkedy mám psy, tak sa stááále len hýbem. Proste lenivosť je hriech, rob aj niečo užitočnejšie, ako pozeraj filmy...
ale keď tak nad tým rozmýšľam, hlavným problémom je to, že človek príliš uvažuje o tom, ako sa mu nechce. pol dňa strávi týmito úvahami, napíše si na facebooku stav, ako sa mu nechce učiť, alebo (prepáč, neber to v zlom) založí na birdzi diskusiu a potom sa ešte dve hodiny bude v nej s ľuďmi baviť o tom, ako sa im nechce
No ja to beriem ako potrebu ísť na WC. Keď niečo spraviť musíš, tak to spraviť musíš. Keď potrebuješ ísť defekovať a nechce sa ti, tak proste ideš a ken preto, lebo sa poexkrementovať nechceš
odhodlanosť, pestovať si vytrvalosť ono si to človek časom prisvojí ja si každý večer prejdem čo musím zajtra spraviť potom sa mi aj lepšie bubá lebo ked to nespravím vypadne mi to večšinov sa aj prekonám potom to už ide v pohodéé.. tiež zaberá sebamotivácia =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ono je dobre mat neaky ciel... ze zobudit sa rano nie preto, lebo sa proste niekedy zobudis, ale zobudit sa, ako keby to bolo naschval... ako keby si sa tesila na kazdy den, ze ta caka nieco nove, ze chces to a to spravit / dosiahnut. Naozaj to zacina tym ranom, je dobre ist k oknu, vytiahnut roletu, otvorit ho, vystrit hlavu von, nadychnut sa... potom si dat ciele (ktore sa aj v pohode daju splnit / stihnut) a ist za tym, je dolezite za vsetkym vidiet aspon neaky malicky zmysel...
už je skoro 2 a ja nemám dokopy nič spravené :/