Aktívne cvičím – viackrát do týždňa cvičím kardio, chodím pešo, keď sa dá, všeličo riešim aj na záhrade, ale váha mi neubúda, naopak, asi vďaka svalom, aj pribudla. Moje tukové zásoby nie a nie zmiznúť. Usudzujem, že asi mám veľký kalorický príjem, inak si to ani neviem vysvetliť. Zároveň sa mi deje, že niekedy od hladu neviem čo so sebou a snažím sa nalievať tekutinou alebo siahnem po proteínoch, či troche hroznového cukru alebo proste od hladu zaspím... Nápoje si nesladím, pijem len minerálku, vodu a čaje. Nie je na to nejaká dobrá diéta alebo postup, ktorý nezhorší zdravie, imunitu a zároveň si aj po nej človek udrží váhu? Čo zabralo vám, keď ste chceli schudnúť?
podla toho co jes. tie picoviny typu "nejest" su uplne neucinne pretoze ked nejes tak telo si vytvara zasoby tuku ako reakcia na to ze mu nedodavas ziviny. pozeraj zlozenie potravin. a hlavne obmedzit cukor = tzn vsade citat etikety lebo cukor je dnes fakt takmer vsade. napriklad aj v salame ho najdes
Hlavne jedz vela zeleniny,mäso,ovocie(ako náhrada za sladké),vajcia,pečivo, a častejšie do dňa jedz (ale nie velké porcie a ani zasa uplne malé)+cvičenie(ale daj si aj nejaký deň oddychový)..píšem ako nejaký odborník,no mne to pomohlo
pripadne skuskove
pripadne skuskove + silna depresivna epizoda (aj manicka funguje, ale je menej po ruke ) + vsetci blizki ludia maju strasne problemy
pripadne anorexia/ina vhodna porucha potravy
pripadne ranajkovanie a potom cely den nejedenie a sedenie v krcme
Dnp je osvedčené, len u nás zakázané, a keď ho berieš, tak musíš vypiť 10-15 litrov tekutín, lebo inak by ťa zabila dehydratácia. Ale na druhej strane schudneš 0,5kg denne a rýchlejšie sa ti budú rysovať svaly.
@anjelik263 ak nemas nejake metabolicke poruchz etc tak je to velmi jednoduche, musis prijat menej ako vydavas. skus kaloricketabulky.cz tam si dosledne niekolko dni/tyzdnov zapisuj co presne jes, pijes, a vsetko co robis. tiez ti to cca vypocita bazalny metabolizmus - mnozstvo kalorii, ktore tvoje tlo potrebuje na svje fungovanie.
idealne chudnutie je kazdy den prijat o cca 500kcal menej ako vydat - tak schudnes pol kila za tyzdnen, viac je nezdrave
@anjelik263 musíš telu dať viac zabrať. Ja napríklad necvicim žiadne kardio picoviny, jedine kardio mam, keď meškám na autobus. V práci behám veľa po schdoch, za rok som schudol tri kilá. Okrem toho často prekladám ťažké krabice, taniere a podobné, takže sa mi aj voľačo risuje. Pochybujem, že však toto nahradí posilňovňu. Ale čo sa týka chudnutia, tak proste pot sa. Teda môžeš aj často jedávať ľahko spalitelne jedlo, a vôbec by som neodcudzoval sladké. Jedine čomu sa treba vyhnúť je jest niečoho veľa, tak trochu ta zasýti, neznamená to, že nutné priberies. Záleží na dlhodobom stravování. Vystavit sa stresu tiež nie je od veci, ale radšej by som to riešil klasickým cvičením a prekonávaním svojich možností.
ja som jedol cca 5000-6000 KJ (nie Kcal! )/den rozdelene vzdy v 4-5 jedlach a 5 hodin pred spanim som nejedol vobec nic. Do toho 30-60 minut denne bicykel a schudol som 12 kg za 2,5 mes.... » www.chudnutie-ako.sk/....... trochu si to ale uprav podla seba, tam je to vsetko pre ludi s fakt slabou volou, zaciatkom diety je ale proste vzdelanie ohladom chudnutia, good luck
Ak chceš schudnúť, tak ti odporúčam jesť každé 3 hodiny, obmedziť sladké cca 1-2x týždenne (radšej jesť ovocie,zeleninku), nejaký ten pohyb... beh,plávanie,korčulovanie alebo obyčajné chodenie
@anjelik263 vyskúšaj jest dva týždne raw stravu čiže surovú stravu v podobe zeleniny ovocia
Vitarianstvo je fajn ale ak by ti vážne chýbala tepelne upravená strava,drž sa toho čo máš dovolené...možno si povieš jojo efekt ale po týchto dvoch týždňoch budeš jesť menej a hlavne si rozmyslíš čo.Sama som vyskúšala pár dní no schudnúť moc nepotrebujem.Skôr to viem lebo to zabralo okoliu a nie sú to nejaké dristy okoliu.No ze vraj to funguje len raz čo je pochopiteľné..Tak neotalaj a pusti sa do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skúškové, čiže u mňa, 1-2 krabičky cigariet, 4l koly a 1-2 balíky chipsov alebo podobnej blbosti ... za 6 týždňov asi 5kg
pripadne skuskove
pripadne skuskove + silna depresivna epizoda (aj manicka funguje, ale je menej po ruke ) + vsetci blizki ludia maju strasne problemy
pripadne anorexia/ina vhodna porucha potravy
pripadne ranajkovanie a potom cely den nejedenie a sedenie v krcme
...shitty life pro tips?
idealne chudnutie je kazdy den prijat o cca 500kcal menej ako vydat - tak schudnes pol kila za tyzdnen, viac je nezdrave
Vitarianstvo je fajn ale ak by ti vážne chýbala tepelne upravená strava,drž sa toho čo máš dovolené...možno si povieš jojo efekt ale po týchto dvoch týždňoch budeš jesť menej a hlavne si rozmyslíš čo.Sama som vyskúšala pár dní no schudnúť moc nepotrebujem.Skôr to viem lebo to zabralo okoliu a nie sú to nejaké dristy okoliu.No ze vraj to funguje len raz čo je pochopiteľné..Tak neotalaj a pusti sa do toho