Ako sa da zbalit dievca ked nestaci byt len sam sebou?
Ako mam zbalit dievca ked nefunguje nic co som doposial skusal? Nejestvuje nahodou este neaka moznost ako si ziskat dievca bez toho aby som jej preukazoval ako sa mi paci ako ju mam rad a ako by som rad s nou chodil? Za vasu pomoc a rady do zivota vopred
byt tebof by som na nu zabudol pretoze ked jej nestaci taky aky si v skutocnosti tak mas smolu. Predstav si ze by si ju nakoniec "ziskal" a musel by si sa stale pretvarovat pretoze taky by si jej vyhovoval a tebe by nebolo zrovna najprijemnejsie byt stale niekym inym. Ved to nema buducnost... sorac ked ta tato odpoved moc nenadchla.
Mno v tom mas asi uplnu pravdu ale ja mam taky problem ze ani jedna nieje vraj pripravena chodit somnou a to ma hneva poznaju ma od hlavy po paty a ony furt nic mno asi budem v zivote furt len sam
najdi si iný objekt a zacni sa s nou najskor priatelit..ziadny prehnaný zaujem..to ju skor odplasis si myslim a pak uvidis ako sa to bude vyvijat...hmmm???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak OK ja ti poradím nechce ťa a keď ju nič doteraz nepresvädčilo o tom aby s tebou chodila tak sa na to vyser a nájdi iny objekt