Ako sa da zbalit dievca ked nestaci byt len sam sebou?
Ako mam zbalit dievca ked nefunguje nic co som doposial skusal? Nejestvuje nahodou este neaka moznost ako si ziskat dievca bez toho aby som jej preukazoval ako sa mi paci ako ju mam rad a ako by som rad s nou chodil? Za vasu pomoc a rady do zivota vopred
Tomuto hovoríte baliace techniky. ukázať dievčaťu že sa ti páč, že s ňou chceš chodiť atď? Po prvé si jej nemal nič ukazovať. Najlepšie je nechať dievča na pochybách, či ju naozaj chceš. Má to dve hlavné výhody: po prvé si tebou nieje istá a preto ak sa jej páčiš, bude nad tebou rozmýšľať: chce ma, nechce ma? To len zvýši tvoju príťažlivosť. Po druhé ak ti to nevyjde tak z toho ľahko vycúvaš. A ešte niečo. Sám sebou musíš ostať. Len musíš urobiť dve veci a to zaujať a rozosmiať. Ak to nedokážeš svojou vlastnou prirodzenosťou, tak sa k sebe nehodíte a poriadny vzťah by z toho nebol.
Ja by som povedal aj to ze sa moc snazis a velmi si to riadis a silou mocou chces to co silou mocou neziskas!!! Ved daj tomu volnejsi priechod a proste bud uvolnenejsi a nie napaty jak keby si striekal .
tak ono sa to da tak ze to pride samo alebo sa proste snaz. tka 3mesiace su akurat na poriadne namotanie.dost subjektivne,tazko povedat aku mala poslednu skusenost a co cca chce od chlapa.
trosku bud frajerik, potom zahraj citliveho..nejaku prihodu jej daj ktora ta dojala atd(len tam nehovor ze si plakal pri filme to je sux), dalej ze si schopny ju ochranit keby daco(trebars medzi recou ked daco bude hovorit ze mala problemy s dakym ze by si mu rozbil hubu povedz abo v tom style daco nejaku tu smsku prihod,mozes aj basnicku ked sa na to citis..vtipnu najlepsie. nepis preboha hned o srdciach,dusiach a vasni to se nevyplaca zaklincuj malym darcekom..trebars ktory kvet ma najradsej si vypozoruj a kup to alebo na ten styl nieco no :p no atd atd.
vyzera to kruto ale asi takto nejak kebyze chcem nejaku tak na to idem..zlomis aj taku co ta nenavidela kedysi..ale dost zalezi od tvojej osobnosti a tak.
Byt tebof by som na nu zabudol pretoze ked jej nestaci taky aky si v skutocnosti tak mas smolu. Predstav si ze by si ju nakoniec "ziskal" a musel by si sa stale pretvarovat pretoze taky by si jej vyhovoval a tebe by nebolo zrovna najprijemnejsie byt stale niekym inym. Ved to nema buducnost... sorac ked ta tato odpoved moc nenadchla.
"trebars medzi recou ked daco bude hovorit ze mala problemy s dakym ze by si mu rozbil hubu povedz abo v tom style daco " no tak na toto by si urcite ziadnu nezbalil
Boze, toto je traparna. Pokial sa nestretnu dvaja rozumni jedinci (co je sanca 1 k miliarde na SVK), tak to NIKDY NIKAM NEPOVEDIE (budu sa len dalej kopit chujoviny na Birdze a Pokeci). Staci, ze je jeden duty a uz sa neda stavat nieco, na com sa podielaju obaja.
Dievcata chcu to co nemozu mat tak sa jej netieraj a nechaj ju na pochybach a preboha nevrav ze by si dakomu kvoli nej rozbil hubu lebo ak ma v sebe stipku rozumu tak si u nej skoncil najviac o tebe bude rozmyslat ak nebude vediet ci sa ti paci alebo nie aa to je dobre disappointed:nie pre nu ale pre teba urcite) proste nech sa s tebou nenudi a nech je jej v tvojej spolocnosti fajn ale nech jej neni jasne ci ju mas alebo nemas rad..potom to pojde samo
Ak sa poznáte už dlhšiu dobu, tak sa s ňou porozprávaj medzi štyrmi očami a vysvetli jej čo k nej cítiš. Ak sa hanbíš tak jej to dávaj jemne na javo. Ak si to nebude fungovať asi neni tá pravá.
Mno suuper konecne nikto nenaraza na moju foto ale na to ze co robym zle a co by bolo lepsie spravit len tak dalej tak sa mi to paci a mimochodom dakujem za rady ktore ste doposial napisaly skusim nieco z vasich rad a potom vam napisem ze ako to dobadlo drzte palce aby mi to s nou vyslo a ty ktory su zvedavy na viacej informacii tak tu su poznam ju uz skoro rok a pol spoznal som ju prostrednictvom azetu velmy si rozumieme ale kazdeho odmieta ked sa jej pytaju ze ci chce chodit s niekym chodit povie nie ale ja si myslim ze sa pri mne citi dobre ale predsa nieco namna nieje prave orechove ja sa jej bojim osobne spitat ze co kumne citi alebo co si omne mysli ale poviem vam je to dievca po ktorom tuzi kazdy chalan je mila uprimna a mne sa veelmy paci je proste super baba ja ju mam ozaj veelmy rad
Inak s mojou naj kamoskou sa mi stala taka dost blba wec, a proste tjez som sa bal ci bude dobre ked sa o tom porozprawame a tak, ale nakoniec sme to rozobrali a teraz je to medzi nami este lepsie. Wjem porownawat babu s ktorou ces chodit a naj kamaratku nie je prawe najlepsie, ale ide o to ze wo wztahoch by wzdy mala byt uprimnost..
su 2 moznosti... za prve byt tazky prachaty frajer v kuse s nagelovanou hrivou vediet dobre tancovat a nosit drahe oblecenie - to dokaze urobit aj s uplneho kokotka kanca lenze to ma nevyhodu bo na takych letia len kurvy :/ alebo byt ''gavalier'' zaco sa ti ale polovica spolocnosti vysmeje a len par jedincov si to naozaj bude vazit vobec to vsak babu nezarucuje alebo byt sam sebou co moze dost dlho trvat takymto sposobom najst babu ale zase ked sa raz stane vacsinou vznikne dlhodoby vstah alebo sa odstrelit a dufat ze v nebi su baby normalne
Skywalker007....hmmm ked nezabera nic co si doteraz vyskusal...a ani ke si sam sebou...tak je asi cas rozhliadnut sa po niecom inom... lebo sa zda, ze nie si zrovna jej typ ...no bouhzial... nemozeme mat vsetko co chceme.
Vazne, ked nezabera, ze si sam sebou a nerobis zo seba debila....tak to nema cenu...hadam nechces aby si myslela, ze si niekto uplne iny??? Aky by to bol vztah, keby si sa musel pretvarovat zakazdym ked ste spolu? A raz by na to aj tak prisla
Typek Mas dobry nazor a vtipny zaver na konci so srandou sa vzdy lepsie zije. Liliah mas pravdu asi si radsej najdem inu aj ked Typek napisal ze chalana gavaliera skoro kazdy vysmeje ale najde sa par vynimiek ktore si ma vsimnu lenze tych je na svete ozaj len za hrstku a moc tazko sa hladaju. A tie takzvane babenky ktore sa cumlu s kazdym a vsade ma vobec nezaujimaju ja vobec nemam nato zaludok. A tie baby takzvane na jednu noc mno proste ja to nekomentujem to si dovoli vlastne niekto vliezt do postele s kym kolvek? ale eee tomuto sa nevravi laska tomuto sa vravi inak. ale som riadne odbocil od temy asik. mno neva dufam ze natoto nebudu zle ohlasy lebo aj ked to tak pisem nieje to ohovaranie je to moj nazor na dnesny svet a na koniec byt sam sebou je najlepsi sposob zaujat
Jediny zly ohlas, ze by si nemusel stlacat refresh tlacidlo, lebo widis co to potom robi..
Ser na nu, koli babam sa neoplati trapit, a mozno nakoniec doleze ona za tebou. lebo baby su take ze ked mozu mat chalana maju ho w pici, ale ked zistia ze uz on ma ich w pici tak uz wtieraju.. A ak si jeden z tych gawalierow (kua to uz jake slowo) tak sa nemen a uwidis ze sa na teba nalepia tje sprawne baby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
trosku bud frajerik, potom zahraj citliveho..nejaku prihodu jej daj ktora ta dojala atd(len tam nehovor ze si plakal pri filme to je sux), dalej ze si schopny ju ochranit keby daco(trebars medzi recou ked daco bude hovorit ze mala problemy s dakym ze by si mu rozbil hubu povedz abo v tom style daco nejaku tu smsku prihod,mozes aj basnicku ked sa na to citis..vtipnu najlepsie. nepis preboha hned o srdciach,dusiach a vasni to se nevyplaca zaklincuj malym darcekom..trebars ktory kvet ma najradsej si vypozoruj a kup to alebo na ten styl nieco no :p no atd atd.
vyzera to kruto ale asi takto nejak kebyze chcem nejaku tak na to idem..zlomis aj taku co ta nenavidela kedysi..ale dost zalezi od tvojej osobnosti a tak.
Inak s mojou naj kamoskou sa mi stala taka dost blba wec, a proste tjez som sa bal ci bude dobre ked sa o tom porozprawame a tak, ale nakoniec sme to rozobrali a teraz je to medzi nami este lepsie. Wjem porownawat babu s ktorou ces chodit a naj kamaratku nie je prawe najlepsie, ale ide o to ze wo wztahoch by wzdy mala byt uprimnost..
Vazne, ked nezabera, ze si sam sebou a nerobis zo seba debila....tak to nema cenu...hadam nechces aby si myslela, ze si niekto uplne iny??? Aky by to bol vztah, keby si sa musel pretvarovat zakazdym ked ste spolu? A raz by na to aj tak prisla
Ser na nu, koli babam sa neoplati trapit, a mozno nakoniec doleze ona za tebou. lebo baby su take ze ked mozu mat chalana maju ho w pici, ale ked zistia ze uz on ma ich w pici tak uz wtieraju.. A ak si jeden z tych gawalierow (kua to uz jake slowo) tak sa nemen a uwidis ze sa na teba nalepia tje sprawne baby.