Tak potrebujem rano vstavat skorej lebo chcem cvicit len problem je v tom ze vzdy nestanem poviem si ze kasle´m na to a hotovo co mam robit aby som vstala a nespala dalej ? ako to robite vy ?
podla mna je dolezite, ze sa musis uz vecer absolutne pevne rozhodnut, ze vstanes. aby to nebolo (hoci len povedome) take, ze "no ved davam si budik, to je vsetko". potom dobra rada je aj to, co pisu niektori, ze budik si dat tak daleko od seba, aby si ho nemohla vypnut z postele. hoci viem si dobre predstavit, ze vypnem budik a vratim sa lahnut si a spat, takze potom uz je dolezite mat pevnu volu a neist do postele späť.
ja sa tiež stotožňujem s názorom, že sa musíš večer predtým pevne rozhodnúť, že vstaneš...a takisto je dobrý nápadať, dať si ďaleko budík... síce som to ešte neskúšala, ale krásne si viem predsatvi´t, ako by ma to strašne naštvalo, kebyže musím vstať..ach skvelý nápad!
najlepsou metodou je dat si budik (najlepsie nejaky so skreklavym zvukom) co najdalej od postele aby ta to prinutilo vstat a vypnut ho tak ako tu radili aj ostatni...ja by som vsak rano nedokazala cvicit..este hodinu po zobudeni som ako matoha, rozospata a bez nalady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. buď vankúš do hlavy od mojej "milovanej sestry"
2. budík s veľmi drastickou melódiou
3. "jump" môjho psa na moje brucho
4. vresk mojej mamy
5. myšlienka že do školy pôjdem neosprchovaná keď zaspím
Ale najlepsie je asi nechodit spat vobec alebo nevstavat