Legalnou cestou? Ked som programator tak by nemal byt az taky velky problem najst si tam pracu aj oficialnou csetou, ci? Mate s tym niekto skusenosti? Viem ze mnohi tam odysli na turisticke vizum a teraz tam ziju a pracuju ale ked im na to pridu tak ich do US uz nikdy nepustia, takze takto by som to urcite nechcel riesit.
Veď klasika, pracovné vízum alebo zelená karta
Ja si myslím, že prácu si nájdeš určite, ale ak by si to tam najprv chcel isť omrknúť bez víz, môžeš ísť cez Estu a to si vybavíš aj doma cez počítač.
Pracovne viza su tiez len docasne Ak chces trvaly pobyt tak holt musis skusit stastie v loterii o zelenu kartu » www.green-card.info/sk/... tu mas vsetko podstatne
@Aidenn pracovne viza su len docasne ale teraz citam ze ak tam pracujes aspon 5 rokov alebo si aspon 3 roky zenaty s americankou mas pravo ziskat americke obcianstco.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja si myslím, že prácu si nájdeš určite, ale ak by si to tam najprv chcel isť omrknúť bez víz, môžeš ísť cez Estu a to si vybavíš aj doma cez počítač.
@Aidenn pracovne viza su len docasne ale teraz citam ze ak tam pracujes aspon 5 rokov alebo si aspon 3 roky zenaty s americankou mas pravo ziskat americke obcianstco.
@sponkabob v mojom pripade asi tie pracovne viza.