a vam ostatnym, nie, nie som blba, len som nikdy v bratislave nebola, tak preto sa pytam, na dopravnom podniku bratislava ani podobnych strankach som po zadani ulice brectanova do vyhladavania nedostala ziadnu odpoved, iba, ze zastavka neexistuje, preto som sa chcela opytat niekoho, kto bratislavu pozna...mimochodom, nie je hanba sa opytat, ked clovek nieco nevie a iba obmedzeny clovek sa dokaze za take nieco druhemu vysmievat.
@willbebetter na normalnej mape som si nasiel kde je brectanova ulica a potom som si nasiel najblizsi zastavku.....nasledne som do imhd zadal nazov zastavky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nastavi si tam spravny datum a cas
a vam ostatnym, nie, nie som blba, len som nikdy v bratislave nebola, tak preto sa pytam, na dopravnom podniku bratislava ani podobnych strankach som po zadani ulice brectanova do vyhladavania nedostala ziadnu odpoved, iba, ze zastavka neexistuje, preto som sa chcela opytat niekoho, kto bratislavu pozna...mimochodom, nie je hanba sa opytat, ked clovek nieco nevie a iba obmedzeny clovek sa dokaze za take nieco druhemu vysmievat.
to co mi na imhd.sk brutalne chyba je prave moznost zadat nazov ulice a nech ti to vyhodi najblisiu zastavku mhd.