Čaute, trochu divná otázka, ale viem tu na birdzi je hromada inteligentných ľudí s rozhľadom a preto sa obraciam na vás s otázkou či mi neviete poradiť akým spôsobom sa dostať do politiky? Nemyslím do tej vrchlovej ihneď, ale chela by som začať pekne od p
tak ako pise kolega.. skus sa dostat do mladeznickej skupiny tej strany s ktorou mas spolocne myslienky.. myslim ze tam sa mozes angazovat.. a mozno pridas svoj kusok k dielu.. co sa tyka skoly tak skus ist na pravo asi alebo ak nic nevies tak skus ekonomicku (len nech sa ti nezatoci hlava z tych peknych dievcat) ..potom by si mohol byt sucastou politiky na regionalnej urovni.. dalej neporadim ..
Ak mas co ponuknut a vyznas sa, kludne sa mozes prihlasit do ktorejkolvek strany. Ak ich na pohovore dokazes presvedcit je uplne jedno ci mas skolu alebo nie (teda ak nemaju v stanovach striktne udane, ze musis mat vysku).. A potom uz len byt aktivna..
Alebo pobehaj ciganske osady, slub im $$, vyzbieraj 10 000 hlasov a zaloz si vlastnu stranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
- Iveta Radicova - vystudovala sociologiu
- Robert Fico, Vladimir Meciar - vystudovali pravo (mam pocit)
- Ivan Miklos - vystudovali ekonomiu
- Mikulas Dzurinda - nie som si isty, ale mam pocit ze dopravnu vysku
takze skola je irelevantna...
Mladi praviciari (vseobecni, mam pocit ze su nezavisli na konkretnej strane, blizky SDKU, KDH, SMK, DS...):
» www.odm.sk/...
Mladi liberali (pravicovi liberali - okolo Richarda Sulika):
» www.mladiliberali.sk/...
Mladi krestanski-konzervativni praviciari (KDH):
» www.kdms.sk/...
Mladi konzervativni praviciari - Nova Generacia (SDKU):
» www.ngonline.sk/...
Slobodne forum mladych (okolo Zuzany Martinakovej, nieco blizsie stredu):
» www.sf-mladych.sk/...
Mladi narodniari (SNS):
» www.mladezsns.sk/...
Mladi socialni demokrati (SMER):
» www.mladi.eu/...
Mladi laviciari (povodne SDĽ, teraz sú asi skapatý):
» www.laviciari.sk/...
Mladi zeleni (Strany zelenych):
» www.mladizeleni.sk/...
odveci nie je ani najprv sa skamaratit s mafiou
politik by mal byť podľa mňa buď politológ, právnik, alebo nejaký ten diplomat, a potom už vhodné vzdelanie podľa ministerstiev, a tak ďalej.
určite si musíš zabiť mladosť v "doraste" hociktorej strany a potom ide len o pchanie sa do riti vyšším predstaviteľom aby vás pretlačili vyššie...
Alebo pobehaj ciganske osady, slub im $$, vyzbieraj 10 000 hlasov a zaloz si vlastnu stranu