Ako sa dostať z obyčajnej armády do speciálnych jednotiek Specnaz-u?
Takže už mnohý z vás vedia, že chcem vstupiť do speciálnych jednotiek Specnaz-u....
Ale moja otázka je, či ked vstupim najprv do armády Ruskej federácie (na vysoku pojdem na vojensku v Rusku), tak či mi to potom pomôže sa dostať lepsie do speciálnych jedn
@mcvpn Vsak teraz ked este budem na strednej budem spievať, a ak sa mi podarí dostať do Specnaz-u tak budem sa venovať tomu, a potom ked budem trochu starsi tak
35 rokov tak pojdem do politiky a bude zo mna 2. Putin, plán na celý život!!
Ale spev ma neomrzel neboj sa.... @campino ha-ha-ha, to pochybujem že je niekdo ochotný položiť život za tie stence tu na Slovensku......
A slovenskí vojaci su v armáde kvôli prachom...
pred nami je najhroznejšia vojna všetkých dejín a práve rusko s čínou v nej zohraju hlavnu rolu....
a práve cudzinecké vojska pod zástavou mocenských štátou pôjdu do prvej línie, znamená to, že by si ako slúžiaci vojak z najväčšou pravdepodobnosťou padol...
táto vojna bude rýchla, strašná v poče obetí....
rozmysli si dobre svoje kroky
@zajkousko - ako to myslíš "hlavnu ulohu" ? že budu agresormi alebo že maju najvačšiu armadu ?
@qwedsayxc - prestan pozerat filmy zaprve , nikdy sa nedostaneš k ruskym špecialom. Musiš tam chvilu byvat s ruskym občianstvom , potom by si išiel na 2 roky na povinnu vojensku a potom by si im iba povedal , že chceš pokračovat a oni by ta už niekam pridelili ...
za druhe , musel by si splnit fyz. a psycho testy . Taký trening , aky maju spetsnaz je na zapade zakazany kvoli ludským pravam ,ciže tak nejak .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
35 rokov tak pojdem do politiky a bude zo mna 2. Putin, plán na celý život!!
Ale spev ma neomrzel neboj sa....
@campino ha-ha-ha, to pochybujem že je niekdo ochotný položiť život za tie stence tu na Slovensku......
A slovenskí vojaci su v armáde kvôli prachom...
a práve cudzinecké vojska pod zástavou mocenských štátou pôjdu do prvej línie, znamená to, že by si ako slúžiaci vojak z najväčšou pravdepodobnosťou padol...
táto vojna bude rýchla, strašná v poče obetí....
rozmysli si dobre svoje kroky
» www.amazon.com/SPETSNAZ-Inside...
@qwedsayxc - prestan pozerat filmy zaprve , nikdy sa nedostaneš k ruskym špecialom. Musiš tam chvilu byvat s ruskym občianstvom , potom by si išiel na 2 roky na povinnu vojensku a potom by si im iba povedal , že chceš pokračovat a oni by ta už niekam pridelili ...
za druhe , musel by si splnit fyz. a psycho testy . Taký trening , aky maju spetsnaz je na zapade zakazany kvoli ludským pravam ,ciže tak nejak .