ťažko povedať. ešte tak pred 14 rokmi som čítala všetky možné dostupné hudobné časopisy (vtedy to bol u nás tripmag, neskôr xmag, potom ultramix, neskôr u:mix, potom ešte nejaké veci venované čisto elektronickej hudbe a tak) a tam bolo toho hrozne veľa. recenzie, profily, reportáže, často s odkazmi na nejaké staršie veci. takže vtedy sa mi obzor TAAAAAAAAAAAAKTO rozšíril a viac menej som už potom vždy vedela, po čom cca idem a čo mám hľadať.
už sa v tom toľko neorientujem a veľa mien mi uniká a nestíham to, ale stále sa snažím sledovať aspoň line upy určitých festivalov, pri ktorých viem, že nosia zaujímavé mená, tie si potom dohľadávam. sledujem určité vydavateľstvá, niektoré relácie na YT a sem tam len tak naslepo idem po last.fm alebo spotify.
a samozrejme kamaráti a koncerty a proste rozhovory. a aj zo školy mám toho dosť
Počúvam na youtube videá, keď často počúvam ten istý štýl, tak mi dáva do odporúčania iné kapely, ktoré majú veľa fanúšikov. Dakedy len tak kliknem, že čo to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
už sa v tom toľko neorientujem a veľa mien mi uniká a nestíham to, ale stále sa snažím sledovať aspoň line upy určitých festivalov, pri ktorých viem, že nosia zaujímavé mená, tie si potom dohľadávam. sledujem určité vydavateľstvá, niektoré relácie na YT a sem tam len tak naslepo idem po last.fm alebo spotify.
a samozrejme kamaráti a koncerty a proste rozhovory. a aj zo školy mám toho dosť