mám problém... jeden chalan chce so mnou akože chodiť a ja mu akosi neviem vysvetliť, že ja to jeho "zamilovanie" akosi nezdielam. Bojím sa, že mu veľmi moc ublížim rpetože ak bude dalej hovoriť o našom chodeni a tak, tak buchnem a bude ho to bolieť. Vted
sak boze si vymysli nejaku dievcensku sracku typu prepac ale mam ta rada len ako kamarada alebo nie som pripravena na vazny vztah ci nas vztah by nemal zmysel
Moja kamaratka objeb.... dotieravych napadnikou slovami:No ja neviem ako chces,ale mam vaginalny herpes.Ver,ze po tychto slovach budes mat od neho(mozno aj od ostatnych)pokoj
zbavit sa niekoho, to mi vyznie ako keby ta obtazoval i ked obtazuje svojim sposobom.
Ako niekomu chces povedat to, ze ho nelubis, ze tvoje city nie su na tkaej urovni aok jeho? Vsak ako nahle to povies ho to zrani tak ci tak. je jedno aok to podas. Proste mu povedz, ze ho nelubis a ziadne ktae kraviny, ze ... napr. nechcem aby som si ublizla (to sa stalo mne to mi povedala jedna a toto nikdy nevrav ) ... jednoducho pekne odsrca NIE padaj prec chod za inou a je to.
@5 - Určite nebude spokojný! Ale stane sa buď to že sa nad sebou zamyslí a zmení sa k lepšiemu alebo sa na teba maximálne naserie a začne ťa na každom rohu ohovárať - existujú iba dva možnosti. Keďže ho nepoznám neviem ti povedať čo sa stane.
no k tomu obtažovanie.. on ma obtažuje..stále píše a stále niečo chce/akože isť von a tak/ som mu veľa krát povedala, že ho nelubim a že budemem iba kamaráti ale on to jednoducho ignoruje snažila soms a ho ignorovať ale on ma normálne, že špehoval... a povedzte mi teraz, že ej zdraví?
@10 - Fúha tak to je naozaj komplikovaný prípad. Možno by to chcelo vysvetliť ručne stručne Pokiaľ to zachádza až do takých rozmerov že ťa špehuje a prenasleduje - tak to už je obťažovanie a obmedzovanie osobnej slobody čo je trestný čin. Takže keď chceš byť sviňa tak potom call 112.
ha...som sa práve posťažovala kamarátovi...slubil, že pomôže..ručne stručne.. alebo skor zahráme scenku, že s ním chodím ak enpomôže tak ho na neho pustím
@13 lenže on je skvelí kamoš ale ked ej zalubený ej to chuj jak hovado! ked to robil iným tak somt o akosi enriešila ale teraz mne? ved sa s ním pzonám hádm 9 rokov! s takým človekom si akmarát aj ked nechceš!
nazaj mu to vysvetli jednoducho.. on sa na teba asi nahnevá ale ver tomu, že tá zlosť ho po čase prejde a aK sa mu to ,,zamilovanie" stáva často, prejde to na druhú a z teba bude znova sKvelá KamošKa, ja som si to zažila ALEBO nájdi KamošKu, Ktorej sa páči a Ktorá o neho stojí, hneď mu budeš ešte aj dohadzovačKou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ako niekomu chces povedat to, ze ho nelubis, ze tvoje city nie su na tkaej urovni aok jeho? Vsak ako nahle to povies ho to zrani tak ci tak. je jedno aok to podas. Proste mu povedz, ze ho nelubis a ziadne ktae kraviny, ze ... napr. nechcem aby som si ublizla (to sa stalo mne to mi povedala jedna a toto nikdy nevrav ) ... jednoducho pekne odsrca NIE padaj prec chod za inou a je to.
a snažila sa vyhnúť rečiam typu- nepripravená na vzťah, kamarát atď.
@6 to ma nenapadlo....možno použijem
@6
1)povedz mu setko narovinu,ale zas nie ze ho roznezies v zuboch,ked to naprvy krat nepochopi/nebude chciet pochopit