Názov vyzerá akoby som sa chcela zbaviť nejakej otravnej osoby, ale NIE ide o to spozorovala som si na tele jednú vec časom som prišla že to je ozaj bradavica Ak by ste mi vedeli poradiť ako sa toho čo najrýchlejšie a dlhodobo alebo aspoň trvale na
@4 dusíkom sa vypaľujú zárodky bradavíc. Nebolí to tak veľmi. Len pri pálení potom už to necítiť. Veľké bradavice sa režú ako znamienka pretože majú hlbší koreň už.
Neskúšaj nijaké babské lieky.Choď len pekne ku kožnému a on ti povie či sa jedná o bradavicu,materské znamienko prípadne melanóm a určí spôsob odstránenia.
rastlina sa volá tuším lastovičník obyčajný...to si potieraš tou šťavou...ja som chodila na dusík,ale nezmizli mi...raz som sa zobudila a neviem akým spôsobom boli preč
znie to brutálne a bolestivo a divne, ale fakt. sama by si si to asi robiť nemala, ale myslím že by ti to mohol spraviť aj kožný, každopádne je to vec ktorá je za minútu hotová, nebolí, a bradavica sa nevráti.
v lekarni dostanes taku dajaku bylinkovu vec na to, netusim ako sa to vola ale zaberie do par dni.. jedine co viem ze to je mala flasticka a ma bielo cervenu skatulku a stoji par supiek
@drobec186 Kedysi dávno som aj ja mala na pravej ruke (dlani - hneď pod ukazovákom) malú bradavicu. Osvedčený recept je citrón + ocot = do cca 3dcl fľašky si nalej ocot a pridaj nakrájaný citrón (citrón nakrájaj na mesiačiky a tie mesiačiky ešte rozdeľ napoly). Nechaj pôsobiť aspoň jeden deň aby citróny nasiakli octom. Potom jednoducho vyber po pár dňoch jeden kúsok citrónu, prilož ho na postihnuté miesto, prelep leukoplastom a omotaj obväzom - po nejakých dvoch týždňoch každodenného používania (na noc) by bradavica mala sama odpadnúť - natrvalo
vidím že skúsenosti máte .. lastovičník skúsim len tá žltá škvrna nechce zo mňa zísť ale aspoň je to tam kde to nevidno. potrápim sa aj tie dva týždne na vypaľovanie nejdem ! žiadna bolesť vypaľovanie nie preboha.. dakujém
kedže to mám aj na ruke budem to liečiť tou rastlinou lebo je to dostupné miesto ak to nezmizne pôjdem ku kožnej . Na nohe sa to nedá to stále chodím nedá sa to netrieť lebo nohy používam
@drobec186 par supov neviem ved chod do lekarne a opytaj sa preboha nato je tolko dostupnych liekov ze koniec a zaberu ti urcite lepsie ako daka burina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo vypalovanie to sa da prezit
znie to brutálne a bolestivo a divne, ale fakt. sama by si si to asi robiť nemala, ale myslím že by ti to mohol spraviť aj kožný, každopádne je to vec ktorá je za minútu hotová, nebolí, a bradavica sa nevráti.
"never ending story"
ale že vraj to súvisí s imunitou
@najivna koľko to stojí?
@deutschprinzessin to si mám močiť nohu v soli? :- D ..