boze strasne trapne sa mi to pise ale uz si neviem rady no moj problem je takyto.
Mam kamaratku a nikdy sa s nou nemzem porozpravat lebo vzdy je obklopena kamoskami a o niecom sa bavia a vtedy podla mna nieje vhodna chvila ako sa s nou pobavit. a
si u nej odpísaný jednoznačne. ak sa s tebou neche stretnut vonku a nikde inde a komunikuje iba na nete. tak si na teba nikdy nenajde cas vonku. to je len moj nazor.
55lienka ano vystihla si to a preto nech sa o nic nepokusa a nech sa na nu vykasle ked si na neho nevie najst cas aspon 30 minut tak si na neho nenajde uz nidky
Tak bud to risknes a zoberes ju stranou aj ked tam ma kamosky. Alebo sa na nu vyjeb. Mam (mal som?) podobny problem. I ked je fakt, ze je skuskove teraz, takze fakt maybe wrong timing. Kazdopadne uz to serem, bud pride po skuskach za mnou alebo ma smolu (i ked fakt by mohla....)
No ja neverím tomu, že nedokážeš vičíhnuť moment, kedy bude sama a len tak na chvíľku by si kráčal spolu s ňou a povedal čo chceš... a teda keď nie, tak máš tie dva spôsoby ako tu bolo spomenuté, buď pomaly postupne cez net nech jej troška trkne, a vlastne tak aj "jemnejšie" zistíš či ťa má v P alebo ešte len bude alebo teda druhý spôsob, vypýtaj si ju na chvíľku od kámošiek a spusti...a keď ti povie nie, tak to bude asi trocha surovejšie ako by to bolo durch net ale tak čo, snáď niečo znesieš
chalan kasli na nu. ked nie je ochotna najst si na teba cas, tak ti za to nestoji. a mozno len ma rada, ked ju chalan dobija. este to skus a ked nic, tak sa na nu vykasli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skus hu presne namotat na tom icq
No nic si z toho nerob ber ju ako ...kamosku... ktora na teba nema cas... a ked ma tak ta hned ... odjeb..
dryha moznost mozno sa boji vztahu mozno ju dakto skalmal atd... holky su holt jeble*
*muzi ete viac- pozrite sa na mna
No napad ze ist za nou domov 100% vyluceny! byva (daleko)
Ze ma povazuje za trapka tiez vylucene keby som si o sebe myslel ze som skaredy trapko tak by som sem nepisal a ona by sa o mna asi ani nepodkla ne?
Moj problem su jej kamosky! STALE S NIMI TRAVI CAS boze ved doteraz vzdy ked som ju niekam volal tak som v tlefone pocul hlas ostatnych...
asi sa na to fakt vybodnem.
ale tak lahko sa mi to robit nebude ked ju vidim no ked to poktoci mozno sem napisem.
zatial dik za vsetky rady. ste super