Chcel by som sa Vás opýtať, ako hrať poker... Pozeral som niečo na wikipedii, ale nepochopil som ako to prebieha a a hlavne ako si môžem ťahať kartu a kedy... Tiež mi nieje jasné, či ten autor myslí ako jednu farbu jednu sadu: srdcia, listy a pod... alebo
zacni hrat na free online herniach ... tam sa to postupne naucis (a ked zacnes nemusis vediet nic) + pozri si pokerportal.sk ... tam najdes nejake pravidla, strategie....
my sme so spoluziakmi zacali parit texas holdema...stacili 2 prestavky a uz to slo..este len treba zdravo rozmyslat a mat urcitu predstavu o karte supera
odporučam si to len skušat cez akúsi flashovku a odkukávat pravidlá. ...potom naskočit na hranie "naživo" a len si to užívať ,je to geniálna avšak primitivna hra, len na to treba príst
tak napr. , ja hravam a dobre poznam iba jeden tip : Texas hold em, a ten je aj úplne najrozšírenejší u nás.....
a naučil som sa ho hrať tak, že som sa chvíľu pozeral, ako to hraju kamarati, je to uplne jednoduche, len sa treba naučiť tú postupnosť hodnôt, ale to už časom budeš vedet automaticky..
ja som sa naucila hrat poker na ICQ a na roznych flashovkách..a potom som sa vždy pozerala ako to hraju kamoši v škole..a kedze jeden kamoš je krupier..neni o čom
ale ktory poker, ktory?? hovoris o tom, ze kedy sa taha karta tak predpokladam, ze texas holdem nemyslis lebo tam sa karty netahaju a farba je srdcia, listy a pod. ako si povedal..
Pozeral som ten odkaz na pravidlá, ktoré pridal h8u, ale nejako mi nefunguje. Tá hra, na ktorú odkazuje je fajn Governor of poker, skúšal som a celkom ma to bavilo. Dobré na tom je, že keď urobíš nejakú chybu, tak ťa to po ukončení turnaja upozorní, čo si mohol urobiť lepšie. Horšie je len to, že je to po anglicky, takže tomu treba rozumieť.
Ak niekto hľadáte pravidlá texas holdem (to je ten dvojkartový poker, ktorý sa hrá tiež v Governor of Poker), možno vám pomôžu tieto:
A celkom dobrá vec na učenie pokru sú freerolly, to sú turnaje, kde môžeš hrať zadarmo a predsa vyhrať nejaké reálne peniaze. Väčšinou to niesú závrátné čiastky, ale zadarmo poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.hudyallin.estranky.sk/clanky/pravidla...
Potom toto je dobrá hra na nete, kde si to môžeš vyskúšať:
» www.onlinehry.sk/onlinehra/3460/...
Potom začni hrať už normálne, s kamarátmi alebo tak a uvidíš, že ti to hneď dobre pôjde...
a naučil som sa ho hrať tak, že som sa chvíľu pozeral, ako to hraju kamarati, je to uplne jednoduche, len sa treba naučiť tú postupnosť hodnôt, ale to už časom budeš vedet automaticky..
Ak niekto hľadáte pravidlá texas holdem (to je ten dvojkartový poker, ktorý sa hrá tiež v Governor of Poker), možno vám pomôžu tieto:
» www.pokerspravy.sk/pravidla-strate...
A celkom dobrá vec na učenie pokru sú freerolly, to sú turnaje, kde môžeš hrať zadarmo a predsa vyhrať nejaké reálne peniaze. Väčšinou to niesú závrátné čiastky, ale zadarmo poteší