no proste poradte pomoooc da savobec odmilovat od osoby ktoru moc lubim ale proste nefunguje to ako by malo ale ja ju strasne lubim a ublizuje mi to tak sa chcem tej lasky zbavit pchee. tak poradte ci exzistuje dajaky ritual hehe
Samozrejme že sa dá ...prestaň na ňu myslieť...a keď si na ňu spomenieš, stále si hovor, že je to tá najhoršia osoba na svete, ked ťa nechá trpieť (akokoľvek)...taký týždeň...podľa toho ako veľmi si zaľúbený...neudržiavať s ňou kontakt....a je to...mne sa tak podarilo
Leonid: Newjem, ale podla mna ked njekoho skutocne lubis, tak nedokazes zabudnut za tyzden aj keby sa na hlawu postawis..
A howorit na babu ktoru lubis, ze je to ta najhorsia osoba? ja by som to asi nedokazal, aj keby mi newjem ako ublizi.
Termix: casom to preboli, ale ak ju fakt lubis tak necakaj, ze to prejde za tyzden a ani za mesiac..
Ale skus si najst kamaratku (ak este nemas) s ktorou budes trawit strasne wela casu a uwidis ze sa na lasku bude zabudat lahsie, aj ked nie jednoducho...
dakujem za rady karadkovia moji , no proste dnes sa mi este aj ozvala jaaaaj ja neviem co mam robit bo ja som strasne zalubeny . ta laska je ale potmehucka hehe
Sarafffi111- neodmileje sa tak ze mu zide z oci a zide z mysle to sa neda uz som to skusala viac krat a nepomaha ...najlepsi liek je si najst novu lasku
neviem ci existuje iny liek ako cas...ale takisto ide aj o osobnost....ja ta uplne chapem....ja som bola zalubena raz...a ked mi ten clovek ublizoval nedokazala som mu povedat ze je koniec...lebo to tak strasne boli...odisiel do ineho statu co mi samozrejme pomohlo ale trvalo mi asi 4 mesiace dostat sa z toho....neboj cas setko vsetko vylieci
Asi tak, že treba nechať čas, nech lieči, ale niekedy to trvá dosť dlho, aspon mne sa to tak stalo... najdôležitejšie je asi uvedomiť si, že s danou osobou to proste nepôjde ani keby... občas si poplakať a zamerať sa na niečo ine, len proste na tu osobu zbytočne nemyslieť... a zájsť si niekam, kde by sa dalo spoznať nových ludí...
Ja som sa z toho dostala tak, ze som uplne, ale uplne prerusila kontakt, snazila som si sama sebe zhnusit toho dotycneho (myslela som na vsetky jeho chyby a jeho zle stranky) a hlavne!!! nasla som si novy objekt, a po cca takom mesiaci som bola z toho vonku.Aj tak si myslim, ze najlepsie je ist zo vztahu do vztahu...A na zaciatku som si urobila nieco ako spomienkovy den, t.j. myslela som len na neho, pustala si smutne pesnicky a tak a potom si zakazala na neho mysliet, i ked som to niekedy porusila a myslim na neho kazdy den, ale uz k nemu nic necitim...
Schľastaj sa do nemoty, fukni si pervitín, zhuľ sa jak prasa, pichni si heroín a čuchaj toluén... Len táto kombinácia dokáže ako-tak vyliečiť zamilovanosť a otupiť trocha pocity nenaplnenej lásky.... Ale týmto spôsobom to riešia len úplný tupci... Lebo zamilovanosti sa len ťažko zbavíš... Mne stačí keď poviem tej-ktorej osobe, že ju mám rád a neviem prečo vždy keď jej to poviem moja láska k nej sa začne vytrácať.... Mám niekedy až strach, že či to je vôbec normálne....
Hmm noniekedy pochybujem, ze je mozne, aby zmizla navzdy. Ze zide z oci zide z mysle?? Tak u mna to neplati vobec... to skor naopak. Ked ho vidim, tak mi dojde, co vsetko sa stalo a ked ho nevidim, tak si ho len idealizujem, aj ked proti voli... Proste to treba nechat tak a hladat nieco ine. Snazit sa zabudnut, aj snaha sa ceni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A howorit na babu ktoru lubis, ze je to ta najhorsia osoba? ja by som to asi nedokazal, aj keby mi newjem ako ublizi.
Termix: casom to preboli, ale ak ju fakt lubis tak necakaj, ze to prejde za tyzden a ani za mesiac..
Ale skus si najst kamaratku (ak este nemas) s ktorou budes trawit strasne wela casu a uwidis ze sa na lasku bude zabudat lahsie, aj ked nie jednoducho...
a fakt diky az dotazy