Ako sa mám zachovať keď ju milujem ale nechcem sa unáhlať?
ja teraz riešim jednu babu do ktorej som už dlhší čas zamilovaný,ona sa rozišla s chalanom,teda chalan jej dal kopačky začiatkom leta,a my sme sa mali dobre už aj predtým,ako kamaráti,aj teraz som ju pozýval von,aj sme chodili,aj sme sa raz bozkávali ale
@kecso bud si to to o nejaky cas rozmysli, alebo to bude rovnake: Nechce mat s tebou vztah. Mozno nie si pre nu fyzicky atraktivny, ale ako opora si ta rada vydrzi. Hlavne na nu netlac, pretoze nemam pocit, ze chce mat s tebou nieco momentalne. Netlac, nespominaj to pred nou, ze ju chces. Bud nadalej prijemnym, oddanym, uprimnym a milym spolocnikom. A uvidis co sa z toho vyklbi
no....povedala aj to,že v podstate ona teraz jedine čo potrebuje je sex,čo nemala už od toho vzťahu,a teoreticky si to somnou aj vie predstaviť,aj prakticky,len sama povedala,že sa bojí aby som netrpel,lebo ona by to momentálne brala iba ako kamarátsku výpomoc a pre mňa by to znamenalo niečo viac...
takže už sa jej nemusíš nič pýtať. už sa musíš len rozhodnúť či dokážeš byť kamarátom, alebo s ňou radšej obmedziíš kontakt.ale predtým by som jej to povedala, že prečo.
+ja som k nej domov aj chodieval,nikoho iného tam so sebou nevzala ešte....sme mali príjemné noci strávené pri domácom kine,nejaké to mojito pri tom a tak,ale nikdy som ju pri tom nechcel využiť proste,čakal som aby mi to nejak naznačila,ale to nič nemení na faktu,že sa pri mne cíti dobre aj ona,čo sama povedala....
lebo to má zablokované možno,pri inej by som sa už na to vykašlal...na shanu....ale jej už druhýkrát nejaký idiot bodol nôž do chrbta,kúpila frajerovi na topfest lístky na jeho meiny a hneď v prvý deň jej tam dal kopačky....a teraz proste povedala že neverí v inštitúciu vzťahu,ale možno keď jej ukážem,že pri nej stojím v dobrom aj v zlom teda....príde na to.....ako sa hovorí: Do mnohých sa zaľúbiš na prvý pohľad. Neskôr sa ti sprotivia. Ja sa ti sprotivým na prvý pohľad. Neskôr sa do mňa zamiluješ.
@meredithgrey@12 ale nikto netvrdi, ze tam nie je nadej.. no pokial to takto ma byt aj nadalej, tak sa na jeho mieste tiez na nu vyserem a poviem, ze pokial k sebe necitia to iste, nema dalej vyznam sa stretavat.
@kolini to som nepovedala, ale teraz ho myslím neľúbi. byť dobre a mať rád , to je iné ako ľúbiť. za seba už asi nie som schopná takých vzťahov, kde čakám v úschovni nálezov a strát.
možno je to v mojom záujme na ňu zabudnúť....ale kým sa nedá dokopy s niekým iným,radšej sa budem trápiť,alebo jej to vyklopím,možno len čaká na to aby som jej to povedal....osobne
@meredithgrey netvrdim, ze ho lubi =D Len z vlastnych skusenosti viem, ze aj ked odmietas vztah a si v situacii, kde sa stretavas s clovekom, s ktorym je ti fakt dobre, tak sa situacia moze skutocne vyvrbit akymkolvek sposobom. Nikdy nevies, ako sa ten druhy zachova.
@kecso tak jej to povedz a vyries to na mieste.. ale hrozi, ze prides aspon o to kamaratstvo.. ale lepsie hned zlomene srdce, nez dlhodobe krajanie jeho komôr..
@kecso ja sice niesom psycholog ale viem ako to ta baba s tebou mysli ,tak si povedal ze si sa s tou babou uz aj bozkaval , hmm to by vypadalo ze ste zalubeni ale kedze sa vzdycky odvracia stranou ked hovoris o vasom vztahu tak az taka zalubena do teba nieje . Ja si skor myslim ze dala frajerovi kopacky potom bola z toho na dne a potrebovala teba ako oporu , potom po case si povedala ze bude zrejme s tebou akoze chodit aby ten frajer s ktorym sa rozisla na nu ziarlil , a aby ju zacal zas prosit ze ci to neskusia ZNOVA !!! A mozno si sa jej vtedy este pacil a teraz sa jej uz nepáčiš , alebo si mysli ze na vysokej skole najde niekoho krajsieho jak si ty !!! Dam ti radu babam sa strasne paci na chalanovi aj ked dobre vyzera ale hlavne musi mat svaly , ramena atdd, ja to poznam sam na sebe niesom nejaky krasavec , ale mam celkom dobre svaly a baby sa na mne lepia , takze ked este nemas dobru postavu mal by si to zmenit , dalej podla tvojej fotky usudzujem ze nemas moc nejake dlhe vlasy to robis chybu kedze vecsine babam sa nepacia chalani s kratkymi na jezka vlasmi ale skor s dlhsimi aspon tak 5 cmm , takze kup si nieco na vlasy zacni posilovat , a tvoja kamoska sa do teba zabuchne , ja to poznam sam na sebe naozaj toto na dievcata plati , som rad ak som pomohol no i tak kazdopadne mi odpis ze co si myslis o mojich radach atdd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ked sa z toho dostane tak sa ti pride pochvalit s niekym novym.
si to posral, dostal si sa do roviny kamaráta a to sa ťažko preskakuje
2. berie ťa len ako kamaráta, a nechce o teba prísť v tejto rovine, preto sa ti bojí na rovinu povedať, že nič viac z toho nebude.
takže môžeš sa trápiť ďalej, alebo sa jej na rovinu z očí do očí spýtať, či by si vedela niekedy časom predstaviť s tebou vzťah.
@kecso tak jej to povedz a vyries to na mieste.. ale hrozi, ze prides aspon o to kamaratstvo.. ale lepsie hned zlomene srdce, nez dlhodobe krajanie jeho komôr..